US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024bgrup.esPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_bgrup_bgrup.esPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió
    idioma_seleccio_usuaribgrup.esPropiaEnmagatzema l'idiomad de l'usuari per la propera visita a la web1 any

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GL4ZBTFYM5EGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

Gallina Blanca - Reducció de ceba

01 de juny de 2018

REDUCCIÓ DE CEBA GALLINA BLANCA

 

Reducció ceba

 

La nova Reducció de Ceba permet estalviar fins a 3 hores de cocció i és la base ideal per a l'elaboració de qualsevol tipus de plat a la planxa o de menú (amanides, estofats, pinxos, arrossos, truites, salses, pizzes, croquetes...). Aquest producte, que s'elabora amb dos quilos de cebes fresques i oli d'oliva, sense al·lèrgens ni gluten, està disponible en còmode format de 0,5 quilos i no necessita fred per a la seva conservació, gràcies al seu innovador envàs.

Reducció Ceba

      QUINES CARACTERÍSTIQUES TÉ?

  • Ingredients: Ceba Fresca, reduïda amb oli d'oliva VE i caramel·litzada amb el seu propi sucre. Sense gluten i sense al·lèrgens.
  • Sucre: Es caramel·litza amb el propi sucre de la ceba, porta un percentatge molt baix per corregir l'amargor del producte, com també un percentatge de sal.
  • Usos: És un producte ideal per utilitzar-lo tan directament o com a base de cuina.
  • Versàtil: Llest per personalitzar o utilitzar directament, tant per estofats, salses, truites... com per hamburgueses, tapes, pinxos...
  • Conservació: 12 mesos i un cop obert 3 dies a la nevera. Es pot congelar i no cristal·litza (1 mes).
  • Estalvi de temps: S'estalvia temps en el procés culinari i es guanya la possibilitat de tenir un control d'escandalls i a la vegada un resultat sempre homogeni.
  • Estalvi de temps: Format DoyPack de 0,5 kg.