US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Farines De Blat

La farina de blat, un producte importantíssim per a la gastronomia actual

La farina de blat és un producte molt comú en la majoria de cuines del món. Té una gran varietat d'usos, ja que s'utilitza per elaborar pa de pessic, pastissos o altres dolços, i també per donar consistència a una infinitat de plats salats com els guisats, les sopes o les cremes. Moltes són les marques que omplen la nostra web amb les seves millors farines de blat, en formats especialment dissenyats per al sector Horeca.

Es trobarà amb més de quinze propostes perquè triï la que més li agradi. Sabem que a tots els cuiners els agrada una farina de blat concreta i volem posar-li molt fàcil.

Quines farines de blat li ofereix B-Grup com el seu distribuïdor oficial?

Comencem amb les farines de blat de Gallo, de qualitat extra, veurà que presenten un nou i vistós envàs de paper i estan elaborades amb el millor blat de forma tradicional. Podrà escollir entre les seves tres versions: la clàssica, especial per a rebosteria, o per elaborar fregits i arrebossats. Per descomptat, també trobarà diferents formats industrials especials per a restaurants i cuines professionals. 

Una altra de les grans marques productores de farina de blat amb la que treballem és “Las panaeras sevillanas”. Una empresa nacional amb més de quaranta anys d'història que elabora una farina ecològica i de qualitat suprema, feta amb les millors matèries primeres. En tercer lloc, pot ser que li interessi comprar la farina Montseny, un producte de moltíssima qualitat que el captivarà des del minut un. La tenim disponible en formats de 1 kg, de 5 kg y de 25 kg, tant en la seva varietat estàndard com en l'extra.

Finalment, no ens podem deixar la nostra farina de blat italiana de gra tendre, de la casa Alimenti Dallari, especial per a l'elaboració de massa de pizza de primeríssima qualitat amb una força de 360W. Recordeu que les condicions òptimes per a això s'aconsegueixen amb una humitat relativa del 65% i un temps de repòs de la massa d'entre 16 i 22 hores.

No dubti més i escullin-s com el seu distribuïdor de farina de blat de referència. Li assegurem la seva plena satisfacció i una relació llarga, duradora i estable. La que tenim amb cadascun dels nostres clients.