US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies
Mostrar només ofertes (0)O!
x Desactivar filtre
Marques
 Gallo (6)
 Las Panaeras Sevilla (3)
 Selecta (2)
 Yolanda (1)
 Alimenti Dallari (1)
 Emilia Foods (1)
 Ariana (1)

Farines De Blat

La farina de blat, un producte importantíssim per a la gastronomia actual

La farina de blat és un producte molt comú en la majoria de cuines del món. Té una gran varietat d'usos, ja que s'utilitza per elaborar pa de pessic, pastissos o altres dolços, i també per donar consistència a una infinitat de plats salats com els guisats, les sopes o les cremes. Moltes són les marques que omplen la nostra web amb les seves millors farines de blat, en formats especialment dissenyats per al sector Horeca.

Es trobarà amb més de quinze propostes perquè triï la que més li agradi. Sabem que a tots els cuiners els agrada una farina de blat concreta i volem posar-li-molt fàcil.

Quines farines de blat li ofereix B-Grup com el seu distribuidor oficial?

Comencem amb les farines de blat de Gallo, de qualitat extra, veurà que presenten un nou i vistós envas de paper i estan el·laborades amb el millor blat de forma tradicional. Podrà escollir entre les seves tres versions: la clàssica, especial per a reposteria, o per el·laborar fregits i arrebossats. Per suposat, també trobarà diferents formats industrials especials per a restaurants i cuines professionals. 

Una altre de les grans marques productores de farina de blat amb la que treballem es “Las panaeras sevillanas”.Una empresa nacional amb més de quaranta anys d'història que el·labora una farina ecològica i de qualitat suprema, feta amb les millors matèries primes. En tercer lloc, potser que li interessi comprar la farina Montseny, un producte de moltíssima qualitat que el cautivarà des del minut un. La tenim disponible en formats de 1kg, de 5kg y de 25kg, tant en la seva varietat estándar com en l'extra.

Finalment, no ens podem deixar la nostra farina de blat italiana de gra tendre, de la casa Alimenti Dallari,, especial per a l'elaboració de massa de pizza de primeríssima qualitat amb una força de 360W. Recordeu que les condicions òptimes per a això s'aconsegueixen amb una humitat relativa del 65% i un temps de repòs de la massa d'entre 16 i 22 hores.

No dubti més i escójanos com el seu distribuïdor de farina de blat de referència. Li assegurem la seva plena satisfacció i una relació llarga, duradora i estable. La que tenim amb cadascun dels nostres clients.