US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Aperitiu Amb Alcohol

B-Grup, distribuïdors de begudes d'aperitiu amb alcohol

Els aperitius són begudes que es caracteritzen per tenir un punt amarg al paladar. Aquestes es produeixen per destil·lació o maceració d'herbes en alcohol, a vegades també podria contenir vi, però no necessàriament.

begudes d'aperitiu per empreses

La paraula aperitiu es troba sota la denominació aperitÄ«vus i ve del verb llatí aperire, que significa obrir. L'origen i significat d'aquest terme té molta relació amb la forma en què consumim avui dia aquests destil·lats, ja que usualment les begudes d'aperitiu amb alcohol se solen prendre abans dels àpats, durant el vermut, per obrir la gana.

Històricament els aperitius s'utilitzaven amb fins medicinals, l'origen d'aquests se situa al segle V aC, quan Hipòcrates, un metge de l'Antiga Grècia, va crear una beguda amarga a base de vi i altres herbes per ajudar a obrir la gana, coneguda com a hipocrás. Un altre cas similar el trobem a finals de segle XVIII, a Itàlia, quan un torinès, Antonio Benedetto, va inventar un vi a què va batejar vermut i l'objectiu d'estimular la gana abans d'un àpat copiós.

Aquests destil·lats són baixos en alcohol i solen realitzar-se amb fruites cítriques, ja que aquest tipus de fruit són els que ajuden a obrir la gana gràcies a l'amargor d'aquests. A partir del segle XIX, va ser quan van començar a aparèixer en escena alguns dels licoristes més famosos de l'actualitat com Martini, Cinzano o Campari.

Llista de marques de begudes d'aperitius amb alcohol

begudes d'aperitiu amb alcohol

Les begudes d'aperitiu amb alcohol són perfectes per acompanyar amb tapes salades i pinxos. Aquí li deixem un recull de totes les nostres marques perquè pugui gaudir d'un excel·lent aperitiu.

  • Disaronno (Amaretto): licor italià d'ametlles compost de sucre encaramel·lat, essència de disset herbes i fruites aromatitzades en l'oli obtingut de l'os de l'albercoc.
  • Aperol: licor d'origen italià de gust suau i refrescant. Es caracteritza per una baixa graduació alcohòlica i els seus ingredients inclouen taronja amarga, ruibarbre, entre d'altres.
  • Campari (Bitter): es tracta d'una altra beguda italiana coneguda pel seu sabor dolç al principi, però amb un final lleugerament amarg.
  • Cinzano (Bitter Soda): està elaborat a base de vi i infusions d'herbes aromàtiques i espècies. És l'únic bitter amb alcohol.
  • Cinzano (Prospritz): és un vi escumós aromàtic, d'origen italià, de la zona de Vèneto. Es caracteritza pel seu sabor lleuger, amb notes a fruits secs i equilibrada acidesa.
  • Fernet Branca: licor refinat de tipus amaro. Desprèn una aroma intensa i penetrant, equilibrat i ric.
  • Jägermeister: és un licor fort d'origen alemany elaborat amb herbes, flors, arrels i fruites, units per a formar quatre macerats diferents que després són combinats.
  • Martini (blanc Royale): aquesta beguda mostra aromes afruitats i d'espècies amb un toc bombolles.
  • Pernod: es tracta d'un licor anisat. Aquest és obtingut a partir de la destil·lació de l'anís estrellat, plantes i herbes aromàtiques.
  • Ricard: beguda espirituosa elaborada a força de regalèssia i plantes aromàtiques. Aquest producte està pensat per consumir diluït en aigua o amb refresc de llimona.

Un altre dels productes que podreu trobar en aquesta secció és la salsa Angostura. Aquesta salsa, de gust amarg, és un ingredient que s'empra com a condiment a la cuina i per a l'elaboració d'alguns còctels, s'usa en petites quantitats per donar un toc a les diferents elaboracions, entre les més famoses trobaríem el Manhattan o el Pisco Sour.

Begudes d'aperitiu amb alcohol a l'engròs.

B-Grup compta amb una gran varietat de begudes d'aperitius de diferents orígens i marques. Trobareu tot el ventall de productes per cobrir les necessitats bàsiques del seu local al nostre catàleg de licors.

Contactar amb BGrup