US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024bgrup.esPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_bgrup_bgrup.esPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió
    idioma_seleccio_usuaribgrup.esPropiaEnmagatzema l'idiomad de l'usuari per la propera visita a la web1 any

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GL4ZBTFYM5EGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes
Mostrar només ofertes (0)O!
x Desactivar filtre
Marques
 *blank (10)
 BARA EZQUERRA (5)
 Béghin Say (5)
 KARSAN (3)
 MARCILLA (3)
 AZUCARERA (1)
 GRAVETAT 0 (1)

Súcre

Distribuïdors de sucre a Espanya pel sector HORECA

A un café o a un tros de pastís. El sucre blanc comú, també denominat sacarosa, és l'edulcorant per excel·lència utilitzat a l'alimentació humana. Aquest es produeix en algunes plantes a través de la fotosíntesi, s'extreu i es processa fins obtenir una cristal·lina, fina i incolora pols.

distribuïdors de sucre a espanya

La sacarosa que es consumeix normalment s'elabora a partir del suc de canya o de remolatxa. Després d'extreure'l s'eliminen les fibres i les proteïnes per, posteriorment, blanquejar-lo fins obtenir el producte comercial amb sabor dolç. 

El sucre proporciona energia de manera ràpida alliberant fructosa i glucosa. En el context d'una dieta equilibrada, variada i sense excessos no presenta riscs sobre la salut. Tot i així, des de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) es recomana no fer un consum major al 5 per cent de la ingesta diària total en forma de sucres o afegits.

Faci una ullada als nostres sobres de sucre! 

Quines propietats té la sacarosa?

Tant infants com adults necessitem una dosi mínima de glucosa al cos. El consum moderat de sucre contribueix, entre moltes altres coses, al normal funcionament de les neurones i el sistema nerviós. Aquest pot millorar la memòria a curt termini, especialment en persones d'edat avançada o durant processos d'aprenentatge.

Sens dubte, el consum de sacarosa pot ser beneficiós per a les persones que practiquen esport, ja que genera energia de manera ràpida pel cervell i els músculs. La ingesta de sucre durant l'exercici d'intensitat moderada alta i prolongada pot millorar significativament en rendiment en esports de resistència.

En definitiva, el consum moderat de sacarosa proporciona energia, fa més desitjables els aliments i proporciona varietat a la dieta.

Descobreixi els diferents tipus de sucre

La sacarosa és un ingredient bàsic, però pot trobar multitud de varietats diferents per cada gust i moment. Aquestes són, per exemple, unes de les més exitoses en el sector de l'hostaleria:

  • Sucre blanc: Generalment s'obté de la remolatxa, el seu color és fruit del refinat al que se sotmet i, segons la marca, pot ser lleugerament més gruixut o més fi.
  • Sucre morè: Aquesta conserva tota o part de la melassa original del suc de la canya de sucre i, tot i que s'anuncia com a integral, no presenta avantatges nutricionals de cap tipus respecte al blanc.
  • Sucre de canya: Tot i tenir un to més daurat, s'inclou dins dels sucres blancs, però s'obté de la canya de sucre en comptes de la remolatxa. És molt habitual trobar-lo dins dels productes de certificació ecològica.
  • Panela: Aquesta s'obté de la canya de sucre sense refinar. El seu format de presentació tradicional és en blocs compactes i durs, normalment en forma de discos, pastilles o totxos tallats  dels panells on es solidifica la melassa natural.

Al nostre catàleg, com a distribuïdors de sucre a Espanya, li donem l'opció de comprar sacarosa de grans marques com Bara Ezquerra i Marcilla

distribuïdors de sucre a espanya

Bara Ezquerra és una empresa familiar fundada l'any 1981 que es dedica a envasar i distribuir productes en el sector de l'hostaleria. Aquesta disposa d'un ampli ventall de possibilitats per personalitzar la seva monodosis de sucre. Pot escollir la quantitat i tipus de sucre, el paper utilitzat a l'hora d'imprimir, la forma del sobre i els tipus d'envàs en funció de la quantitat desitjada.

A BGrup som distribuïdors de sucre a Espanya

Ara podrà adquirir el sucre que més li vingui de gust en tan sols un clic. A la nostra web, introduint el seu usuari i contrasenya, tindrà el seu encàrrec en menys de 48 hores.
Si ho prefereix,  BGrup també disposem d'una aplicació per a iOs i Android perquè pugui fer la seva comanda de forma senzilla des del seu telèfon mòbil.

Més d'una cinquantena d'anys d'experiència en el sector ens avalen per oferir un tracte excel·lent, atent i molt professional als nostres clients. Si necessita més informació, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre formulari