US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024bgrup.esPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_bgrup_bgrup.esPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió
    idioma_seleccio_usuaribgrup.esPropiaEnmagatzema l'idiomad de l'usuari per la propera visita a la web1 any

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GL4ZBTFYM5EGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

Saladures I Fumats

Salaó de peix i els fumats de B-Grup: productes del mar d'una qualitat suprema

En aquesta secció es trobarà amb alguns dels nostres productes del mar gourmet com els fumats, el caviar negre o diferents peixos en salaó.

En concret, és la nostra obligació destacar la tonyina tronc en salmorra, que consta de la part central tallada en trossos o porcions que han estat madurades en salmorra. És una carn molt més ferma i amb un nivell de greix inferior al de la ventresca. Per a usar-ho en la cuina del seu restaurant només ha de dessalar-ho amb aigua, assecar-ho amb paper de cuina i cobrir-ho amb oli d'oliva. Tan pràctic com deliciós!

Els fumats i el caviar de B-Grup: dos delicatessen del nostre catàleg 

En el cas dels fumats, volem posar l'accent en la nostra amanida de fumats en terrina, composta per trossos de bacallà, salmó, tonyina…, resulta perfecta per a amanides o per a servir d'aperitiu amb pa torrat i un rajolí d'oli d'oliva verge extra. Per a xuclar-se els dits!

D'altra banda, faci un cop d'ull al nostre caviar negre fet d'ous de Lumpus, un peix d'aigües profundes que viu a més de 700 m. Aquests ous són grisos i es tenyeixen de negre o vermell per a la seva posterior venda.

El Bull de tonyina, el budell sec i salat, un aliment típic de la costa i la gastronomia catalana o balear 

El nostre Bull de tonyina és d'una qualitat excepcional i només haurà de posar-la en remull perquè es dessali. Se sol cuinar mitjançant coccions lentes, factor que li proporciona una consistència caldosa, forta i d'un intens color. És un producte típic de la costa catalana, blanca i balear. Les seves preparacions solen incloure patates, caragols o mongetes, en estofats i guisats mariners. Realitzi la seva primera comanda de salaons i fumats en menys de cinc minuts!