El licor patxaran és una beguda que s'obté de la maceració del fruit aranyoner, també conegut com a patxaran o añarón, en aiguardent anisat. Altres ingredients que podrien utilitzar-se en la seva elaboració serien: la canyella, els grans de cafè o les herbes aromàtiques.
Encara que els seus orígens se situen a Navarra, aquesta beguda també es produeix en altres regions d'Espanya. La seva història es remunta a l'Edat Mitjana, on se solia consumir en els esdeveniments festius més importants de l'època, així com es prenia com a medicament, per tractar malalties estomacals, i digestiu.
Aquesta beguda es pot prendre sola, amb gel, en còctels o per preparar un altre tipus de combinats amb refrescs o infusions. Sol beure després dels àpats o sopars com sobretaula.
A continuació, trobareu una llista d'algunes de les marques amb les quals treballem actualment. Cadascuna d'elles està acompanyada per una breu descripció sobre les característiques del licor, per així facilitar la seva elecció. Són les següents:
Patxaran Abadia Del Prior: un patxaran per compartir i per beure en qualsevol celebració o ocasió especial. Té un color vermell cirera intens, el seu aroma recorda a les fruites dolces i el seu sabor és persistent i equilibrat. Es pot beure en una copa de pilota o got de tub. S'aconsella consumir amb una mica de gel.
A BGrup ens dediquem a la venda de patxaran a l'engròs disponible per a qualsevol local HORECA i amb una àmplia oferta en el nostre catàleg.
La nostra plataforma e-commerce ofereix una oferta de qualitat i marques populars per poder comprar patxaran a l'engròs. Pot accedir a la nostra pàgina web o bé descarregar-se l'aplicació mòbil (vàlida per a Android i iOS). La funcionalitat i la forma de fer les seves comandes és molt fàcil i intuïtiva el que li estalviarà temps en la seva elecció.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.