US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024bgrup.esPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_bgrup_bgrup.esPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió
    idioma_seleccio_usuaribgrup.esPropiaEnmagatzema l'idiomad de l'usuari per la propera visita a la web1 any

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GL4ZBTFYM5EGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

Patxaran

Venda de patxaran a l'engròs a Bgrup

El licor patxaran és una beguda que s'obté de la maceració del fruit aranyoner, també conegut com a patxaran o añarón, en aiguardent anisat. Altres ingredients que podrien utilitzar-se en la seva elaboració serien: la canyella, els grans de cafè o les herbes aromàtiques.

Venda de patxaran a l'engròs

Encara que els seus orígens se situen a Navarra, aquesta beguda també es produeix en altres regions d'Espanya. La seva història es remunta a l'Edat Mitjana, on se solia consumir en els esdeveniments festius més importants de l'època, així com es prenia com a medicament, per tractar malalties estomacals, i digestiu.

Aquesta beguda es pot prendre sola, amb gel, en còctels o per preparar un altre tipus de combinats amb refrescs o infusions. Sol beure després dels àpats o sopars com sobretaula.

Venda de patxaran a l'engròs: els nostres proveïdors

A continuació, trobareu una llista d'algunes de les marques amb les quals treballem actualment. Cadascuna d'elles està acompanyada per una breu descripció sobre les característiques del licor, per així facilitar la seva elecció. Són les següents:

  • Patxaran Abadia Del Prior: un patxaran per compartir i per beure en qualsevol celebració o ocasió especial. Té un color vermell cirera intens, el seu aroma recorda a les fruites dolces i el seu sabor és persistent i equilibrat. Es pot beure en una copa de pilota o got de tub. S'aconsella consumir amb una mica de gel.

  • Patxaran Baines: la beguda es caracteritza per un intens color vermell i tonalitats púrpures. El seu aroma es basa en fruits vermells barrejats amb notes de flors blanques, aranyons, caramel i subtil toc anisat. El seu sabor és intens i fresc. Es pot prendre sol o amb gel, ideal per gaudir després dels àpats!
  • Patxaran Etxeko: aquest licor s'obté d'aranyons frescos, anís i sucre. La seva elaboració s'aconsegueix a través de la maceració dels aranyons en alcohol durant un període al voltant dos mesos. Presenta un color vermell intens, brillant amb lleugers tons teula. El seu aroma és afruitat i presenta matisos anisats. Pel que fa al sabor, manté un bon equilibri entre la seva dolçor i acidesa Una beguda molt digestiva!

Venda de patxaran

  • Patxaran Iruña Saco: beguda que compta amb una artesana tradició Navarra. La seva elaboració s'aconsegueix a deixar macerar els aranyons en anís dolç, durant 7 o 8 mesos en un lloc fresc i tranquil. Passats aquests mesos, es filtra el líquid, aconseguint un patxaran de color vermell viu, amb una aroma harmònic i fresc, i de sabor suau amb intenses notes fruiters i final anisat. Podrà gaudir al màxim d'aquest licor refredant l'ampolla o refrescant la copa amb la qual vagi a ser consumit.
  • Patxaran Zoco: aquesta marca es va comercialitzar per primera vegada el 1956. S'elabora lentament a través de la maceració d'aranyons navarresos en anís natural. Aquest patxaran mostra un color vermell brillant i es caracteritza per una aroma i sabor equilibrat entre les notes anisades i afruitades. No conté additius de cap classe. Es pot prendre en copa gelada o amb gel o en forma de xupito.

LICORS A L'ENGRÒS

 

On pot comprar patxaran a l'engròs?

A BGrup ens dediquem a la venda de patxaran a l'engròs disponible per a qualsevol local HORECA i amb una àmplia oferta en el nostre catàleg.

La nostra plataforma e-commerce ofereix una oferta de qualitat i marques populars per poder comprar patxaran a l'engròs. Pot accedir a la nostra pàgina web o bé descarregar-se l'aplicació mòbil (vàlida per a Android i iOS). La funcionalitat i la forma de fer les seves comandes és molt fàcil i intuïtiva el que li estalviarà temps en la seva elecció.

 CONTACTAR AMB BGRUP