US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Oli D'oliva

Comprar oli d'oliva a l'engròs per al seu restaurant: senzill i ràpid amb B-Grup

Comprar oli d'oliva a l'engròs, de qualitat i en grans formats, no és una tasca senzilla. B-Grup vol ajudar-lo posant al seu abast les millors varietats, produïdes pels distribuidors d'oli d'oliva de més prestigi del país: La Masía, Saba, Fontoliva o la Boella.

Som plenament conscients que l'oli d'oliva forma part de la cultura gastronòmica del nostre país i ha marcat la manera de cuinar en tota la conca del mediterrani. És un producte marca de la casa amb una infinitat de beneficis i propietats per al nostre organisme. En conseqüència, és molt important que els restaurants disposin d'un proveïdor d'oli d'oliva eficient, que treballi ràpid i que els assorteixi sempre que sigui necessari.

Quins tipus d'oli d'oliva es trobarà en el catàleg de B-Grup? 

El primer que B-Grup vol posar en valor és l'oli d'oliva intens Arbequino de la Masia. Catalogat com a autèntic suc d'olives i elaborat d'una forma completament natural. Pot consumir-se cru, conservant íntegrament el seu contingut en vitamines, àcids grassos essencials i altres components naturals de gran importància. O la seva versió suau, de característiques similars, però amb menys intensitat de sabor i una acidesa lleugerament menys pronunciada. En els dos casos s'ofereix la possibilitat de comprar-los en formats de 5 litres, especialment pensats per al sector Horeca.

Si vol treballar amb opcions més econòmiques, llavors la seva millor opció és l'oli de pinyolada d'oliva de la mateixa casa, elaborat amb els residus sòlids sobrants de la primera pressió de l'oli, i compost per una barreja d'olis verges i refinats.

D'altra banda, no podem oblidar-nos d'esmentar als olis d'oliva de Saba, també en grans formats i elaborats partint d'oli d'oliva verge extra i barrejant-ho amb olis refinats.

Olis de qualitat, amb el punt just d'acidesa i que funcionen tant per a cuinar com per a prendre crus, i tot això podent comprar-los sense haver de sortir del seu restaurant ni perdre el temps en el supermercat. Què més es pot demanar?