US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024bgrup.esPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_bgrup_bgrup.esPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió
    idioma_seleccio_usuaribgrup.esPropiaEnmagatzema l'idiomad de l'usuari per la propera visita a la web1 any

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GL4ZBTFYM5EGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

Batudes

Mangaroca Batuda de Coco: l'alcohol de Brasil.

Mangaroca Batuda de Coco es tracta d'una beguda d'origen brasiler. Aquest licor està fet de llet, infusió de coco i alcohol. Se sol utilitzar per crear combinats, per acompanyar amb cafè i fins i tot en plats gastronòmics, principalment en dolços o fruites.

El combinat més famós d'aquesta beguda és la Pinya Colada. Explica la història que un bàrman de l'hotel Caribe Hilton, a Puerto Rico, anomenat Ramon Portes, va ser el creador d'aquest còctel. El superior d'aquest a l'hotel li va encarregar l'àrdua tasca de crear una nova beguda i així aconseguir atraure més clients. Ramon volia que el combinat portés alguns dels productes distintius de l'illa, per aquest motiu va pensar en la pinya, el coco i el rom blanc com els ingredients principals, però li faltava un per acabar de crear aquest còctel singular i especial tan anhelat.

batuda de coco alcohol

La història de com es va fer amb l'ingredient estrella compte que gràcies a un viatge que va realitzar a Brasil, va topar amb la batuda de coco de Mangaroca. Inspirat pel ritme, la bellesa i color de país va voler traslladar aquestes sensacions a la seva creació i va decidir substituir el coco natural per la batuda de coco, creant una combinació exquisida de sabors. Així va ser com Ramon va crear un dels combinats més famosos mundialment, convertint-se en la beguda nacional de Puerto Rico en 1978.

Mangaroca es tracta d'una batuda de coco, un alcohol de textura cremosa, del color de la llet i aromes de coco fresc. De sabor intens i dolç. La seva qualitat excepcional ha aconseguit situar-la com a líder de les batudes de coco i en un referent dins del món de la cocteleria.

Idees de Batuda de Coco: alcohol per còctels

batuda de coco

La batuda de coco s'aconsegueix colpejant la carn de coco i així extreure el seu sabor natural i el suc blanc. De fet, el significat de batuda de coco no és res més que coco colpejat. Un cop es té el suc d'aquest procés es barreja amb la resta d'ingredients. Aquest licor és un imprescindible per preparar una bona Pinya Colada o qualsevol altre còctel. A continuació, li deixem dues receptes:

  • Pinya Colada: els ingredients que necessitarà per a aquest famós combinat seran 16 cl. de batuda de coco, 16 cl. de suc de pinya i gel. Només haurà d'afegir el gel en una copa, incorporar la batuda de coco juntament amb el suc de pinya, i, com a part opcional, decorar amb un grill de pinya.
  • Mangarocafé: en aquest cas es necessitaran 4 cl. de batuda de coco, 15 cl. caputxí, crema batuda, xarop de caramel i menta fresca. Procediu a afegir la batuda de coco i el xarop de caramel en una copa, incorpori el caputxí juntament amb la crema batuda i la menta. Una beguda cremosa i exquisida!

Si està interessat a conèixer més receptes per a còctels li aconsellem que visiti la pàgina oficial de Mangaroca Batuda de Coco.

Distribuïdors de Batuda de Coco: alcohol a l'engròs

Al llarg dels anys ens hem consolidat com un dels proveïdors de begudes i licors de referència per a negocis HORECA a escala nacional.

Volem oferir-li els millors productes i més d'una forma fàcil, ràpida i còmoda. Per això a través de la nostra botiga en línia o app, podrà escollir els productes que desitgi i afegir-los a la cistella amb tan sols un parell de clics.

Contactar amb BGrup