L'arròs vaporitzat s'obté després de deixar l'arròs amb pela en remull en aigua a 60è, per a sotmetre'l a una forta pressió de vapor a posteriori. L'objectiu és que s'elimina una gran part del midó que conté, però conserva les vitamines i les sals minerals. És un procés que millora tant el seu perfil nutricional com la seva textura.
Algunes de les millors marques arrosseres com Brillante, Montsià, Eurogourmet o Ambra són les encarregades d'omplir la web de B-Grup amb les seves millors varietats d'arròs vaporitzat.
Aquest és un arròs vaporitzat especial per a preparar paelles o qualsevol tipus d'arròs caldós. Com bé diu el seu eslògan, és l'arròs que mai es passa i accepta la gran majoria de coccions. Ho trobarà presentat en diversos formats, pensat sempre en el sector de la restauració i l'hostaleria.
Aquest és un arròs que gaudeix del mateix valor nutritiu que l'integral. La seva cocció és una mica més llarga però no es passa ni es pega. Tradicionalment s'utilitza per a elaborar arrossos regionals i plats mariners. Funciona molt bé en paelles grans i, gràcies al procés de vaporització al qual ha estat sotmès, permet corregir la seva cocció durant el cuinat.
En aquest cas, hem volgut posar en relleu que aquests dos arrossos, ja que tant el Ambra com el Eurogourmet, els hi servirem en formats de 5 Kg, especialment pensats per a grans consumidors d'hostaleria i restaurants amb elevats volums de treball. De característiques similars als anteriors, són arrossos que no es passen i que són altament recomanables per a cuiners principiants.
Recordi que només ha de seleccionar el tipus d'arròs que necessiti, formalitzar la compra i asseure's a esperar. B-Grup es caracteritza per oferir un servei ràpid, eficient i molt professional. No perdi més temps en el supermercat i realitzi les compres per al seu restaurant des de la butaca del seu despatx!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.