US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies
Mostrar només ofertes (3)O!
x Desactivar filtre
Marques
 Nomen (4)
 Montsià (2)
 Alimenti Dallari (2)
 De Lucía (2)
 Bayo (1)
 Okomesan (1)
 Calasparra (1)
 Molí de Pals (1)
 Eurogourmet (1)
 Cámara (1)

Arrossos Especials

Necessita un distribuïdor d'arròs integral a l'engròs?

Si busca un proveïdor d'arrossos especials a l'engròs podem ser-li de gran ajuda. En aquesta secció del catàleg digital trobarà tot tipus d'arrossos: integral, Arborio, Basmati, Bomba, Calasparra, Albufera, Carnaroli…

Cadascuna d'aquestes varietats té unes característiques concretes que s'han de tenir en compte quan arribi el moment de cuinar-los.

Particularitats dels arrossos especials de B-Grup

El primer tipus d'arròs que volem destacar és l'arròs integral. Considerat més natural, s'elimina la pellofa externa i no se sotmet a cap procés de blanqueig. És un aliment que conté tots els aminoàcids essencials per a l'organisme. Ric en fibres, sals minerals i vitamines, necessita una cocció més lenta i prolongada de 35 i 40 minuts.

Una altra varietat destacable, la trobem en l'arròs albufera de València, format per grans seleccionats de grandària uniforme i considerada un producte Gurmet. Funciona a la perfecció, tant si cuinem paelles com a arrossos caldosos o secs.

No ens podem oblidar de l'arròs bomba, de gra curt i arrodonit, se'l considera un dels arrossos més típics del litoral mediterrani. Absorbeix molt bé el líquid i fins i tot arriba a duplicar el seu volum durant la cocció, adquirint una forma bombada, d'aquí el seu nom.

Si busca un arròs per a cuinar risottos, llavors la seva varietat és la Carnaroli, la més famosa d'Itàlia i d'un enorme prestigi internacional. Gaudeix d'un sabor exquisit, suculent i la textura es manté consistent i cremosa al mateix temps. Dins de la gastronomia espanyola s'utilitza per a cuinar arrossos melosos.

Volem acabar amb el mundialment conegut arròs basmati. Un arròs asiàtic, procedent de l'Índia i el Pakistan, d'aroma molt característica i una textura esponjosa, que ho han convertit, durant els últims anys, en un producte diferent, molt benvolgut i d'alt valor gastronòmic.

Realitzi la seva comanda d'arrossos especials sense moltes complicacions

Si ha decidit confiar en B-Grup com el seu distribuïdor d'arròs integral a l'engròs, o qualsevol altra varietat especial, el següent pas és molt senzill. Només ha d'entrar en la web, seleccionar l'arròs i tots els productes que necessiti i formalitzar la compra. En menys de dos dies hàbils haurà rebut els productes en el seu restaurant i els seus clients no trigaran molt a gaudir dels seus arrossos