US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Maionesa

De la unió de l'ou amb l'oli d'oliva neix la reina de totes les salses. La maionesa!

Com una de les empreses distribuïdores d'aliments de referència de la seva zona, estem en disposició d'oferir les millors maioneses del mercat. Heinz, Helmman's, Kraft o Ybarra són quatre de les marques més conegudes pel sabor, la qualitat o la textura de la seva maionesa. Elaborades amb oli d'oliva verge extra, són l'acompanyant perfecte per una infinitat de plats i receptes del seu menú.

La maionesa Heinz, una aposta segura per moltes raons

Aquesta és una maionesa molt especial. Feta amb ous de gallines camperes i oli d'oliva verge, no porta ni colorants, ni additius artificials de cap classe. D'un sabor intens i deliciós, una textura molt suau i una característica aroma que captivarà el paladar dels seus clients des de la primera cullerada.

Podrà escollir entre diferents formats sempre depenent de les necessitats del seu negoci.

Maionesa Hellman's, un clàssic entre els clàssics

D'aquesta marca disposem d'una àmplia varietat de grans formats amb els quals estalviarà i optimitzarà els seus cuinats notablement. Com defensen des de l'empresa que la produeix, "la qualitat està en el sabor" i en B-Grup no ens queda una altra que donar-los la raó. Una maionesa de gran qualitat, amb una textura, una aroma i un sabor inconfusibles amb el qual enamorar als seus clients més exigents. Aquesta és la veritat.

Maionesa Ybarra, una recepta tradicional i de molta qualitat

 

Una empresa amb més de 40 anys d'experiència i una recepta tradicional, saborosa i de tota la vida. Perfecta per a entrepans, hamburgueses o un bon plat de patates fregides. La tenim disponible en diferents formats i grandàries.

Altres opcions on escollir… 

Aquestes tres marques elaboren un producte d'una qualitat i sabor excepcionals, però no són les úniques. Celorrio, Prima o Kraft també fa molts anys que produeixen i comercialitzen aquesta salsa. A la web trobareu totes aquestes opcions i molt més. Formats pensats per a restaurants amb grans volums de treball, de fins a 3,6 kg. Diferents varietats de la mateixa salsa: maionesa amb ceba i caramel, maionesa especial per pinxos i tapes, en sobres i monodosi ... Nosaltres posem les opcions i vostè tria. Així de simple!

D'on sorgeix la salsa maionesa?

La maionesa és una salsa d'origen menorquí que s'elabora des de principis del segle XX. Feta a base d'ou i oli d'oliva, se sol acabar amb una mica de sal, llimona o vinagre i s'emulsiona tot perquè el resultat quedi cremós i potent.