US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Sèmola Cous Cous Taboule

La sèmola i el Cous Cous, una de les bases de la cuina àrab tradicional


Si té plats tradicionals de la cuina àrab en la seva carta, com podria ser un Cous Cous amb xai o un bon taboulé, perfecte per acompanyar tant carns com peixos, tenim l'obligació de conèixer-nos. Com a vostè, a B-Grup també ens fascina la gastronomia del nord d'Àfrica i procurem tenir en el nostre catàleg molts dels productes que la representen.

Es trobarà amb marques tan reconegudes com Gallo, Konrr, Nomen, Grau o Ferrero  que li proporcionaran una sèmola i un blat tendre d'una qualitat suprema. Tot en diferents formats i mides, alguns d'ells pensats per a restaurants amb grans volums de treball.

Si el que busca és comprar Cous Cous, sèmola o blat tendre, visiti la nostra web!

Un altre dels productes trendy de la cuina moderna és el blat tendre. Fàcil de cuinar, té un gust insuperable i pot acompanyar a una infinitat d'elaboracions, barrejar-se amb salsa, ser la base d'una amanida o menjar amb diferents verdures. Sembla arròs, però té un gust semblant al de la pasta. És una guarnició espectacular que deixarà amb la boca oberta a més d'un dels seus clients.

D'altra banda, si vol preparar una de les receptes que més èxit tenen a tot el món, el taboulé, hem de recomanar-li que mireu la proposta de la casa Knoor, una pasta de sèmola elaborada amb la millor tradició d'Itàlia i de primeríssima qualitat, presentada en una atractiva i rendible caixa de cartó.

El Cous Cous i les seves elaboracions per tot el nord d'Àfrica


És un plat molt tradicional en països del nord d'Àfrica com Algèria, el Marroc o Tunísia. Se sol servir de segon després del Mechui a Algèria i en acabar els tahines al Marroc. És un plat molt típic que es menja amb les mans i es cuina amb sèmola, brou i marga per norma general. Existeixen diferents varietats segons la zona geogràfica o el país en el qual ens fixem. Per a la seva correcta preparació és molt important tenir dues coses al cap: la qualitat del gra de sèmola i les espècies que s'utilitzin per cuinar-lo. Només així s'aconsegueix un Cous Cous autèntic i original.