US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Preparats Mousse

Els postres per a restaurants són una de les nostres especialitats. Li podem facilitar moltíssim la feina.

A qui no li agrada una bona mousse de xocolata? Les postres són la cirereta del pastís d'un bon àpat. Nosaltres ho sabem i podem facilitar en gran mesura el seu treball diari sense renunciar mai al gust i la qualitat que, sens dubte, el seu restaurant es mereix.

Elaborar bones postres per a restaurants mai ha estat una tasca senzilla. No obstant això, en la nostra botiga online trobarà multitud de preparats per fer diferents elaboracions dolces, a preus raonables, d'una forma senzilla i ràpida.

Què hi trobarà a la web si està buscant postres per a restaurants?  

Volem començar amb el nostre assortit de productes per elaborar mousses de la marca Carte d'Or. De xocolata blanca, avellana, xocolata, coco, gerd, maduixa, llimona, mango, pinya, iogurt… Totes les varietats les venem en formats grans, pensats especialment per al sector de l'hostaleria i la restauració. Aquest és un producte que li permetrà jugar amb la textura de la mousse, segons la temperatura de l'aigua o la llet que faci servir per a la preparació. A més temperatura, més cremositat.

En segon lloc, cal destacar els preparats de Gallina Blanca de la gamma Ciao Crem, amb els quals també cuinarà unes mousses molt saboroses sense complicacions i en poc temps. En aquest cas les tenim de  xocolata, maduixa, llimona, iogurt

Les considerem un producte que li donarà un alt rendiment gastronòmic per la quantitat de racions que podrà servir amb cada caixa de producte. Amb un sobre podrà preparar entre 8 i 10 racions al moment, només cal dissoldre el contingut, batre, servir i refredar. A part, són postres que permeten un alt grau de personalització, millorant l'experiència tant del cuiner en preparar com del client al menjar-lo. Li donaran moltíssim joc.

Per acabar, no ens podem deixar la mousse de xocolata de Nestlé, la Docello, un producte deshidratat en pols formulat per preparar mousse de xocolata amb tot el sabor tradicional d'Europa. Per a molts que ja l'han provat, una autèntica festa per al paladar i un producte ideal per a l'hostaleria, pensat per a locals amb un gran volum de treball.