US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies
Mostrar només ofertes (4)O!
x Desactivar filtre
Marques
 Anxoves de l'Escala (8)
 el Menú (3)
 Silvia (2)
 Pujadó Solano (1)
 Sureña (1)
 Nassari (1)
 La Pejinuca (1)
 El Mastil (1)
 Hoyo (1)
 Anchoas de l'Escala (1)
 Magdalena Sureda (1)

Anxoves I Seitons

Les anxoves en conserva i els aladrocs són una cosa exquisida. No hauria de privar als seus clients del plaer d'un bon aperitiu amb productes del mar.  B-Grup li ho posa fàcil! 

Anxova o aladroc, del cantàbric o del mediterrani, un autèntic tresor de la nostra gastronomia

Un dels productes en conserva de referència a la nostra botiga online són les “Anxoves de l'Escala”, elaborades amb anxoves del mediterrani i curades seguint el mètode tradicional que tant prestigi ha donat a aquest singular producte. Les trobarà en diferents formats, perquè triï el que millor s'adapti a les necessitats del seu restaurant: terrines de 50 i 120 filets, en salaó, tallada a trossos, en llaunes individuals

D'altra banda, tenim l'obligació de destacar les anxoves i aladrocs de la casa “El Menú”, procedents del mar cantàbric, filetejades i servides en grans formats, especialment pensats per a cuines professionals. Cal destacar la seva cuidada neteja, el seu sabor excepcional i la seva gran grandària.

També es trobarà amb altres opcions com les anxoves Silvia, filetejades i presentades en llauna d'1,15 kg, tingui clar que són un producte perfecte per a fer el vermut i d'una excel·lent relació qualitat-preu.

Acabem amb els aladrocs en vinagre i les anxoves del Mastil,  filetejades en oli i amb un genuí sabor que el sorprendrà. Servides en terrina de cent filets, d'una gran qualitat i un preu més que ajustat. Ideals per a restaurants amb grans volums de treball!

Quina diferència hi ha entre anxoves i aladrocs? 

Són dos noms diferents per al mateix animal. El terme “anxova” s'utilitza més en el nord d'Espanya, mentre que en la meitat sud del país se sol usar la paraula “aladroc”. Si es presenten en salaó, parlem d'anxoves mentre que, si es presenten fresques o en vinagre, són aladrocs. Llavors la diferència radica en la zona geogràfica on les demani o en la forma de cuinar-les i presentar-les, però sempre parlarem del mateix animal.