US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024bgrup.esPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_bgrup_bgrup.esPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió
    idioma_seleccio_usuaribgrup.esPropiaEnmagatzema l'idiomad de l'usuari per la propera visita a la web1 any

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GL4ZBTFYM5EGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

Pa Ratllat Sense Gluten

Tot restaurant que es valori ha de tenir plats sense gluten en el seu menú. 

Avui en dia les persones amb sensibilitat al gluten o intolerants a aquesta proteïna valoren molt que un restaurant sigui capaç d'oferir-los propostes especials per a ells. És important que puguin gaudir d'un sopar de restaurant sense haver de preocupar-se per res més que no sigui el bon menjar. La veritat és que per a molts restaurants ja no hi ha opció, tenen l'obligació de servir menjar sense gluten. Aquesta proteïna està present en el blat, la civada, l'ordi i el sègol. En conseqüència, han de comprar alternatives a tots aquests productes per cuinar els seus menús.  

El pa ratllat sense gluten de Gallo, un producte de primera que no renuncia al sabor de la seva versió tradicional. 

Per què els celíacs han de renunciar al plaer de menjar fregits i arrebossats? Amb les farines especials i el nostre pa ratllat sense gluten de Gallo això s'ha acabat.

Parlem d'un pa ratllat de primeríssima qualitat, amb un sabor únic i amb tot el necessari perquè els clients celíacs que tingui vulguin repetir. Els podrà oferir plats i receptes tan icòniques com el Cordon Bleu, els flamenquins cordovesos, unes bones croquetes o les típiques veiessis a la gallega.

Aquest pa ratllat també és perfecte per acabar elaboracions càrnies com unes riques hamburgueses de pollastre o vedella. Què més es pot demanar?

Faci la seva primera comanda de pa ratllat sense gluten!

Només ha d'entrar a la web, seleccionar el pa ratllat sense gluten i formalitzar el procés de compra. En un breu espai de temps ho haurà rebut en el seu negoci i estarà cuinant un assortiment de croquetes que delectaran el paladar de tots els seus clients celíacs. Li ho garantim! Per a qualsevol dubte o aclariment només s'ha de posar en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte d'aquesta pàgina web.