US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Gaspatxo,cremes I Sopes (fred)

Venda a l'engròs de gaspatxo, cremes i sopes per al seu restaurant 

El gaspatxo és la sopa freda més famosa del món. Una recepta tradicional espanyola que ha traspassat fronteres i ha aconseguit conquistar el cor de persones de tot el món.

És un plat sa, bo, nutritiu i molt refrescant, que no pot faltar sense cap mena de dubte a un restaurant de menjar espanyol, mediterrani o vegetarià. Resulta perfecte per a combatre la calor d'estiu i les altes temperatures, es pot preparar amb una gran varietat d'aliments, utilitzant el nostre de base, i afegint algun altre producte com les maduixes o les cireres.

Venta al por mayor de gazpacho

Si entra a la nostra web, veurà que disposem de dos gaspatxos diferents, un de Antolinos i l'altre de Rostitot. El primer en format d'1 litre i, el segon, també està disponible en un gran format de 5 litres, perfecte per a restaurants i cuines professionals amb importants volums de treball.

Venda a l'engròs de gaspatxo: Quins beneficis proporciona prendre-ho habitualment? 

Aquest plat és un dels més complets que existeixen des d'un punt de vista nutricional. Una de les receptes fetitxe de la dieta mediterrània i un símbol gastronòmic i representatiu del menjar espanyol més tradicional.

Proporciona una llarga llista de beneficis per al nostre organisme. És un aliment que regula la pressió arterial, prevenint tot tipus de malalties cardiovasculars.

D'altra banda, és una recepta perfecta per a dietes poc calòriques i serveix per a aprimar, està replet de fibres i antioxidants naturals, millora el trànsit intestinal i contribueix a eliminar toxines.

També és perfecte per a les dietes d'esportistes perquè augmenta l'energia i té un elevat poder hidratant. És ric en vitamina C i licopé, un compost amb una gran capacitat antioxidant i que protegeix la pell. És un súper aliment!

El brou és la base d'una infinitat de receptes tradicionals

Cuinar un bon brou requereix temps i paciència. És la base de moltes receptes tradicionals de la nostra gastronomia, tant en plats de carn com de peix, i es nota moltíssim quan és de qualitat. Partint d'aquesta premissa, sàpiga que també li podem proporcionar brou casolà d'Antolinos, intens, saborós i elaborat amb els millors ingredients. Una forma ideal d'estalviar temps de cuinat, ajustar costos i potenciar els seus plats. Comencem amb la seva comanda?