US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Anis

Venda a l'engròs: beguda d'anís a B-Grup.

A algunes civilitzacions antigues, com és el cas dels egipcis, grecs o l'imperi romà l'anís va esdevenir una de les herbes medicinals més populars i d'ús gastronòmic.

Va ser a través dels àrabs, que l'anís va arribar a Espanya, convertint-se d'aquesta manera en un dels principals productors i consumidors d'anís. Altres països europeus que destaquen per la seva producció són: França (pastís o anisette), Itàlia (lira) i Grècia (ouzo), entre d'altres.

venda a l'engròs beguda d'anís

L'anís s'obté de l'aromatització d'un alcohol etílic d'origen agrícola amb extractes naturals de plantes que posseeixen la fragància característica de l'anís, com l'anís badiana o estrellat, l'anís verd o el fonoll. Va ser a partir del segle XVII, que Espanya va començar a crear begudes alcohòliques utilitzant la planta de l'anís i a principis de segle XX és quan es va popularitzar, gràcies al perfeccionament de la tècnica per obtenir l'essència per al seu ús a l'aromatització.

Pel que fa a la destil·lació, aquesta es fa en calent, ja que s'obté una qualitat superior que amb el mateix procés en fred. El resultat d'aquesta elaboració ha de reposar durant deu dies abans de sortir al mercat i així obtenir un color transparent i cristal·lí.

La classificació dels anissos es realitza d'acord amb la quantitat de sucre, la proporció d'olis essencials i la graduació alcohòlica que contingui cada un d'ells. D'aquesta manera trobaríem els següents tipus: l'extrasec (graduació d'entre 45-55%), el sec (graduació d'entre 35 i 45%), el semidolç (d'entre 35 i 45%), el dolç (graduació d'entre 35 i 40%) i el gebrat (graduació d'entre 35 i 45%).

Les nostres marques proveïdores d'anís

A B-Grup oferim venda a l'engròs de begudes d'anís de marques de gran qualitat. Si vol adquirir grans quantitats pel seu negoci no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web o l'app de la companyia.

venda a l'engròs beguda d'anís

Entre les nostres marques trobarà les següents:

Anissos secs:

  • Alosno: licor procedent de Huelva. Perfecte per prendre al final d'un dinar per l'efecte digestiu de l'anís.
  • Anisats Arenas (etiqueta blava): anís d'aspecte blanc amb aromes forts i fons anisat.
  • Miura (cassalla): fabricat en fred amb anís de badiana i anís matafaluga.
  • Chinchón: licor d'aroma franc i intens amb gust predominant d'anís.
  • Anís el Mono: la seva aroma prové dels olis essencials de la grana d'anís. També s'afegeix aigua pura, xarop de sucre i un alcohol de primera qualitat.
  • Machaquito: producte natural obtingut per la seva doble destil·lació, d'alcohol, aigua des-mineralitzada i des-calcificada, sucre i grans d'anís matafaluga.
  • Anissos extrasecs:
  • Anisats Arenas (etiqueta vermella): destil·lat d'aspecte cristal·lí amb aroma propi de l'anís, amb fons fort, però sense raspar.
  • Anis Machaquito (tridestil·lat): licor natural amb intensa olor de matafaluga. Elaborat en alambins de coure de forma totalment artesanal.

Anissos dolços:

  • Anís Asturiana: licor aromàtic i transparent. Es pot prendre sol, amb gel, o fins i tot en postres.
  • La Castellana: anís elaborat a Segòvia. Es tracta d'una barreja única de destil·lats de grans d'anís i badiana juntament amb aigua des-mineralitzada, xarop de sucre i alcohols de mescla.
  • Chinchón (alcoholera): anís elaborat seguint el mètode tradicional de destil·lació i utilitzant ingredients naturals.
  • Machaquito (bidestil·lat): anís dolç i fi, amb un lleuger toc picant. El seu aroma presenta notes de fusta d'olivera.
  • Anís el Mono: d'aroma suau, gust dolç i d'aspecte transparent. Aquest destil·lat s'elabora mitjançant la destil·lació en alambins de coure.

Contactar amb BGrup