En aquesta secció trobarà centres de pernil ibèric i paletes ibèriques de la millor qualitat. Jamogar és una marca de reconegut prestigi internacional, amb la qual B-Grup porta molt temps treballant, amb l'objectiu d'assortir-li amb els millors pernils ibèrics del territori nacional.
En primer lloc, cal destacar el centre de Pernil Ibèric Gla Jamogar, d'extraordinari aspecte reixat i exquisit sabor. S'elabora a partir de porcs procedents de les deveses d'Extremadura i Salamanca, que només mengen glans i són criats seguint els més estrictes controls tècnics, aconseguint un pernil de la major qualitat. Té una curació de 30 mesos en l'aire de la serra de Béjar, que defineixen tant la seva aroma com el seu sabor insuperable.
Si vol comprar una paleta ibèrica, també podem ajudar-lo. Tenim el centre de la Paleta Gran Reserva, envasada al buit, polida, desossada i amb la peça preparada per a treure de la bossa i ser servida. Totes procedeixen d'animals amb més del 75% de raça ibèrica i han estat sotmeses a una curació mínima de 24 mesos, factor que els dóna el seu intens i deliciós sabor o la seva aroma tan característica.
Acabaríem amb la Paleta Ibèrica desossada, envasada al buit i formada pels quarts davanters del porc ibèric. De grandària inferior al pernil, gaudeix d'un sabor i una aroma molt peculiars, es desfà en la boca i és un autèntic plaer per als sentits.
En aquest cas, estem davant un pernil d'esquer ibèric de gran sabor i excel·lent qualitat. Després d'un acurat procés de curació s'obtenen pernils i paletes amb el nivell perfecte de greix infiltrat, aconseguint aquesta aroma tan intensa i aquest sabor únic que l'ha convertit en un dels aliments amb més valor gastronòmic. Una autèntica delícia per al paladar de tots els seus clients i comensals.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.