Un espessidor alimentari és una substància que, quan l'afegim a una preparació líquida, aconsegueix que aquesta adquireixi una textura viscosa o més densa, sense alterar el seu sabor en cap moment. Això va obrir, en el seu moment, un univers de possibilitats gastronòmiques a molts cuiners professionals d'aquest país.
A la botiga en línia de B-Grup trobarà diferents tipus de Roux, un espessidor alimentari que consisteix en una barreja de farina i greix, ideal per lligar moltes de les salses bàsiques de la nostra gastronomia, com la beixamel o la velouté. El greix pot ser mantega, oli vegetal o oli d'oliva.
El Roux pot ser de tres classes diferents: clar, fosc o blanc. Tot depèn del temps de cocció que deixem cuinant la farina amb la mantega. En el blanc, no passa de dos minuts. Al clar arriba fins als cinc, i en el cas del fosc s'acaba de cuinar al cap de vuit minuts de cocció, fins que adquireix un color torrat. Doncs bé, amb els Roux preparats que li ofereix B-Grup, tots aquests processos deixaran de robar-li més temps del necessari.
El Roux com a espessidor alimentari. Què és el què li pot oferir B-Grup?
A la web podrà triar entre els tres tipus de Roux que li hem explicat amb anterioritat. Treballem amb marques tan conegudes com Knorr o Gallina Blanca, subministrant preparats en format industrial per a restaurants i hotels de tot el país. Els trobareu en caixes i formats grans que li donaran una gran rendibilitat. El Roux blanc i el clar són de la casa Knorr, mentre que del fosc podrà triar entre aquesta marca i Gallina Blanca. Sempre a uns preus molt competitius.
És molt senzill. Només ha de fer la comanda des del seu ordinador i esperar que li portem els seus productes on ens digui, a casa o al seu local. Si necessita assessorament o li ha sorgit algun dubte durant el procés, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres i li oferirem un tracte directe i personalitzat. Comencem amb la seva comanda?
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.