US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024bgrup.esPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_bgrup_bgrup.esPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió
    idioma_seleccio_usuaribgrup.esPropiaEnmagatzema l'idiomad de l'usuari per la propera visita a la web1 any

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GL4ZBTFYM5EGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

Espessants

què ens referim quan parlem d'espessidors alimentaris?

Un espessidor alimentari és una substància que, quan l'afegim a una preparació líquida, aconsegueix que aquesta adquireixi una textura viscosa o més densa, sense alterar el seu sabor en cap moment. Això va obrir, en el seu moment, un univers de possibilitats gastronòmiques a molts cuiners professionals d'aquest país.

Por què escollir B-Grup com al seu proveïdor d'espessidor alimentari?  

A la botiga en línia de B-Grup trobarà diferents tipus de Roux, un espessidor alimentari que consisteix en una barreja de farina i greix, ideal per lligar moltes de les salses bàsiques de la nostra gastronomia, com la beixamel o la velouté. El greix pot ser mantega, oli vegetal o oli d'oliva.

El Roux pot ser de tres classes diferents: clar, fosc o blanc. Tot depèn del temps de cocció que deixem cuinant la farina amb la mantega. En el blanc, no passa de dos minuts. Al clar arriba fins als cinc, i en el cas del fosc s'acaba de cuinar al cap de vuit minuts de cocció, fins que adquireix un color torrat. Doncs bé, amb els Roux preparats que li ofereix B-Grup, tots aquests processos deixaran de robar-li més temps del necessari.

El Roux com a espessidor alimentari. Què és el què li pot oferir B-Grup? 

El Roux com a espessidor alimentari. Què és el què li pot oferir B-Grup?
A la web podrà triar entre els tres tipus de Roux que li hem explicat amb anterioritat. Treballem amb marques tan conegudes com Knorr o Gallina Blanca, subministrant preparats en format industrial per a restaurants i hotels de tot el país. Els trobareu en caixes i formats grans que li donaran una gran rendibilitat. El Roux blanc i el clar són de la casa Knorr, mentre que del fosc podrà triar entre aquesta marca i Gallina Blanca. Sempre a uns preus molt competitius.

Realitzi la seva primera comanda d'espessidors alimentaris a la web de B-Grup 

És molt senzill. Només ha de fer la comanda des del seu ordinador i esperar que li portem els seus productes on ens digui, a casa o al seu local. Si necessita assessorament o li ha sorgit algun dubte durant el procés, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres i li oferirem un tracte directe i personalitzat. Comencem amb la seva comanda?