US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Salses Deshidratades

Obri la seva ment i utilitzi-les com a font d'inspiració i sabor: les salses deshidratades de B-Grup 

 

A la botiga online de B-Grup trobarà les salses deshidratades de Gallina Blanca i de Knorr. Dues marques que són una garantia de qualitat, sabor i, sobretot, rendibilitat. Molt fàcils de preparar, li donaran els resultats que necessita en la seva cuina.

Les salses deshidratades com a recurs en la seva cuina. Tenen moltíssims avantatges! 

És la nostra obligació, com el seu proveïdor de salses deshidratades, esmentar-li i mostrar-li la línia de salses de Knorr per a hostaleria. Quant a les seves varietats, trobarà un gran ventall de possibilitats: 4 formatges, bearnesa, beixamel, CarbonaraDemi Glace, Holandesa, Pebre Verd, Rocafort…

És important que sàpiga que Knorr ha llançat al mercat aquesta gamma de salses especialment pensades per al sector Horeca, amb l'objectiu que rendibilitzi al màxim tant el seu temps com els seus diners. Tingui present que per cada 750 g de producte, s'aconsegueixen uns 9,5 litres de salsa. D'altra banda, totes elles es produeixen seguint els cànons de la recepta tradicional i gaudeixen d'un sabor potent, gustós i una aroma espectacular. Mai abans havia resultat tan senzill disposar de les millors i més bones salses de la gastronomia mundial en menys de cinc minuts, que és el que es triga a cuinar-les.

Gallina Blanca,  l'altre gran referent de B-Grup 

Una altra de les marques de tota la vida amb la qual cuinar les seves salses és, sense cap dubte, Gallina Blanca. Parlem d'un format deshidratat estable, que permet la congelació i és molt fàcil de preparar. Se sol obtenir un litre de salsa per cada cent grams de producte. Més rendible impossible!

En aquest cas disposem de quatre varietats diferents: Rocafort, beixamelDemi Glace, Pebre Verd, rocafort, Demi Glace, Pebre Verd o Beixamel. Opcions tradicionals però que combinen amb una multitud de plats, i que li obriran un univers de possibilitats en la cuina. No perdi més temps i realitzi el seu primer demanat de salses deshidratades.