Aquest és un producte top i una de les autèntiques joies gastronòmiques de la península. El pernil ibèric de gla s'obté del porc ibèric, un animal criat en llibertat i amb una alimentació basada en pastures naturals, cereals i glans.
El seu període de curació no sol baixar dels 30 mesos i pot arribar fins als 45, en assecadors i cellers naturals. Gaudeix d'un nivell d'infiltració i veteado de greix perfecte, un apetitós color vermell cirera i una lluentor que l'accentua. El seu sabor és intens, molt agradable i es desfà en la boca. Una delicatessen feta per als paladars més exigents i fins. No pot faltar en el seu restaurant!
Com el seu proveïdor de pernil ibèric tenim molt que oferir-li. En aquesta secció de la web podrà comprar espatlles ibèriques senceres de 6 i 7 quilos. Treballem amb diferents productors nacionals de reconegut prestigi com Jamogar o Ibermoso.
Del primer es trobarà amb el pernil de gla i el pernil de gla 5J. Gaudeixen d'una qualitat i un sabor excepcional, guardant les seves millors peces per a la gamma 5j. Una aposta segura!
En el cas de Jamogar, podrà triar entre el seu pernil Gran Reserva i la paleta Gran Reserva. Elaborats de forma artesanal i provinents de porcs ibèrics criats en llibertat i amb una alimentació ecològica a base de glans i pastures.
Finalment, volem destacar el Pernil Ibèric de Gla 100% de Ibermoso. Pensi que aquest és un producte marca de la casa per a molts dels restaurants del nostre país i el millor aliat per als cuiners. Parlem del plat estrella de molts locals de tapes i llocs especialitzats en cuina espanyola. Un bon plat de pernil ibèric agrada a tothom!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.