La fritada és una de les tècniques que identifica a la nostra gastronomia, i fins i tot a la nostra cultura. Milers de bars i restaurants de tot el país omplen diàriament les seves taules amb menús i cartes on un alt percentatge dels plats tenen algun aliment fregit.
La fritada és un tipus de cocció seca, on l'aliment se submergeix en un bany d'oli a temperatures altes, que oscil·len entre els 150 i 200 °C. El terme també s'aplica a l'aliment resultant, que queda sec, cruixent i daurat.
Dit això, des de B-Grup ens preguntem... Necessita un proveïdor d'oli per a fregir?
Està de sort!, sàpiga que en la nostra web trobarà una infinitat d'opcions diferents quant als olis per a fregir: Risso, Manceral, Frideal o Palmor. Amb quina marca li agradaria treballar?
Disposem d'olis especials per a fregir, vegetals, refinats, fluids i de fàcil servit. Els trobarà tant en lata com en bidón, en formats de 10 l., amb antiespumant, especialment pensats per a treballar amb fregidora dins de la restauració professional. No produeixen fums ni males olors i es poden reutilitzar sense problemes. Sense cap dubte parlem d'un producte elaborat i servit per a l'estalvi en restaurants amb grans volums de treball, però sense haver de renunciar mai a la qualitat gastronòmica, com passa amb altres productes i aliments del catàleg de B-Grup.
Llavors ha de confiar en B-Grup. Pensi que començar amb la seva primera comanda és un procés ràpid i senzill, que no li portarà molts maldecaps i que li permetrà no haver de visitar el supermercat diàriament.
Només ha de seleccionar l'oli per a fregir que desitgi i els altres productes que necessiti i li ho manarem tot en menys de dos dies, en l'adreça de lliurament que ens hagi facilitat. Podria ser més senzill?
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.