US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024bgrup.esPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_bgrup_bgrup.esPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió
    idioma_seleccio_usuaribgrup.esPropiaEnmagatzema l'idiomad de l'usuari per la propera visita a la web1 any

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GL4ZBTFYM5EGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

Olis Especials Per Fregir

Compri oli per a fregir a l'engròs sense moure's del seu restaurant 

La fritada és una de les tècniques que identifica a la nostra gastronomia, i fins i tot a la nostra cultura. Milers de bars i restaurants de tot el país omplen diàriament les seves taules amb menús i cartes on un alt percentatge dels plats tenen algun aliment fregit.

La fritada és un tipus de cocció seca, on l'aliment se submergeix en un bany d'oli a temperatures altes, que oscil·len entre els 150 i 200 °C. El terme també s'aplica a l'aliment resultant, que queda sec, cruixent i daurat.

Dit això, des de B-Grup ens preguntem... Necessita un proveïdor d'oli per a fregir?

El seu distribuïdor d'oli per a fregir de confiança dins de la seva zona d'influència

Està de sort!, sàpiga que en la nostra web trobarà una infinitat d'opcions diferents quant als olis per a fregir: Risso, Manceral, Frideal o Palmor.  Amb quina marca li agradaria treballar?

Disposem d'olis especials per a fregir, vegetals, refinats, fluids i de fàcil servit. Els trobarà tant en lata com en bidón, en formats de 10 l., amb antiespumant, especialment pensats per a treballar amb fregidora dins de la restauració professional. No produeixen fums ni males olors i es poden reutilitzar sense problemes. Sense cap dubte parlem d'un producte elaborat i servit per a l'estalvi en restaurants amb grans volums de treball, però sense haver de renunciar mai a la qualitat gastronòmica, com passa amb altres productes i aliments del catàleg de B-Grup.

No té temps d'anar al supermercat diàriament? 

Llavors ha de confiar en B-Grup. Pensi que començar amb la seva primera comanda és un procés ràpid i senzill, que no li portarà molts maldecaps i que li permetrà no haver de visitar el supermercat diàriament.

Només ha de seleccionar l'oli per a fregir que desitgi i els altres productes que necessiti i li ho manarem tot en menys de dos dies, en l'adreça de lliurament que ens hagi facilitat. Podria ser més senzill?