Tenim la sort de viure en un país on el pernil serrà és un producte nacional i de molta qualitat. Comptem amb excel·lents productors d'aquest embotit. Molts d'ells treballen amb nosaltres per a posar al seu abast les millors varietats.
Si busca un distribuïdor de pernils a l'engròs ha de saber que ens encantaria convertir-nos en el seu proveïdor oficial. Treballem amb marques com Ramiro Guillén, Ral d'Avinyó o Martinez Somalo, totes elles empreses de pernil de reconegut prestigi nacional.
Trobarà varietats desossades, centres de pernil, potes senceres o en trossos, amb un bon nivell de greix, una aroma intensa i un color brillant que les converteix en una cosa molt apetible per als clients més exigents del seu restaurant.
Uns pernils fets seguint els mètodes tradicionals, sotmesos a un lent procés de curació i amb baixes concentracions de sal. Un excel·lent producte relació qualitat-preu amb el qual els seus clients quedaran plenament satisfets.
Hi ha alguns indicatius en els quals ha de fixar-se si vol esbrinar la qualitat del pernil serrà que vagi a comprar. En primer lloc, fixi's en l'etiqueta, doncs ha de posar en algun lloc “D.O Pernil Serrà”. El codillo i la pota haurien d'estar el més arrodonides possible i bé farcides. Si el pernil té minvaments o zones resseques, apareixeran a simple vista algunes acanaladores en la cara muscular d'aquest. Com pitjor sigui est, menys nivell de greix tindrà. A més, en els pernils de menys qualitat, aquest greix presenta un color ataronjat, un clar indicador d'enranciment i deterioració. Els pernils de major qualitat tenen el nivell de greix ideal, una cobertura molt major i un color brillant, blanc groguenc, molt apetible. Com el seu possible proveïdor de pernils a l'engròs, ens hem vist obligats a donar-li aquests quatre consells bàsics sobre el pernil serrà. Esperem que li siguin útils i li resultin interessants. Estem per a servir-lo!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.