US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024bgrup.esPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_bgrup_bgrup.esPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió
    idioma_seleccio_usuaribgrup.esPropiaEnmagatzema l'idiomad de l'usuari per la propera visita a la web1 any

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GL4ZBTFYM5EGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes
Cloïsses Espinaler Premium Blanques 10/12 Llauna Ol 120 Gr

Cloïsses Espinaler Premium Blanques 10/12 Llauna Ol 120 Gr

Ref 40075
Aquesta cloïssa (Venerupis pullastra), es recull només en temporada (d'octubre a febrer) i és la de més alta qualitat de totes les que es pesquen a les Ries gallegues. Quan arriben a les instal·lacions, s'introdueixen en aigua de mar perquè eliminin per elles mateixes la sorra o qualsevol altra impuresa. Després de coure-les es renten i es col·loquen a les seves llaunes, on se'ls incorpora el brou de cobertura (aigua i sal). A aquestes Cloïsses Blanques no els cal res més perquè el seu exquisit sabor i la seva textura suau, els fan úniques.
U/C: 12
Format: 164
Dosis: 0