US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024bgrup.esPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_bgrup_bgrup.esPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió
    idioma_seleccio_usuaribgrup.esPropiaEnmagatzema l'idiomad de l'usuari per la propera visita a la web1 any

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GL4ZBTFYM5EGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

Ous I Derivats (ambient)

Necessita ou en pols per al seu restaurant? 

L'ús d'ou en pols proporciona molts avantatges als cuiners professionals. És un producte que té més durada que els ous frescos, la seva caducitat varia en funció dels fabricants, però es pot conservar, com a mínim, més d'un any. A més, és més barat que els ous frescos i molt més higiènic, doncs, s'eviten els problemes derivats de la manipulació de les closques, com la brutícia o les infeccions més comunes.

 huevo en polvo

Per incorporar-se en algunes receptes i elaboracions és molt més còmode i pràctic que utilitzar ous frescos. En definitiva, resulta un producte idoni tant per restauració com per confiteries, fleques o pastisseries. Se sol utilitzar per l'elaboració de magdalenes,  pastissos, vainilles, pasta, pa...

Quins productes trobarà al catàleg de B-Grup?

Com a proveïdors d'ou en pols per a hostaleria, veurà que disposem de grans formats, amb els que optimitzarà el producte i ajustarà costos a parts iguals. El primer que volem destacar és l'envàs d'1kg de Deous, pràctic i pensat per a negocis amb elevats volums de feina diària.

També tenim la varietat d'ou en pols de Gallina Blanca, amb un format de 350g, ideal per fer truites, maionesa, remenats, arrebossats o postres.

Acabaríem amb l'envàs d'1kg d'ou en pols Ovochef, deshidratat de forma totalment natural, sense conservants ni colorants i amb el format més còmode.

També tenim els millors ous frescos!

Tots aquells restauradors i cuiners que treballin amb ous convencionals, sàpiguen que també disposem de safates d'ous frescos, que servim en caixes de 15 dotzenes, pensant sempre en el sector de la hostaleria.  

Treballar amb nosaltres li proporcionarà tots els avantatges que suposa tenir un únic proveïdor per al seu restaurant. Realitzi la seva comanda en poc temps i sense complicacions... I ho portarem tot al seu local en un tres i no res!

Per qualsevol dubte o pregunta, només ha de posar-se en contacte amb el nostre departament d'atenció al client i el respondrem amb la major brevetat possible. Què necessita?