Comprar ampolles de cava a l'engròs és imprescindible a l'hora de sorprendre els clients de restaurants, hotels i bars. Per això, a B-Grup som distribuïdors a l'engròs de licors i begudes d'alta graduació de confiança i comptem amb més de 40 licors diferents per oferir un servei integral als nostres clients.
Consulti el nostre catàleg amb els millors caves
El cava és un dels licors més utilitzats com a complement dels aliments en la majoria dels restaurants. Aquesta beguda alcohòlica s'obté de la destil·lació de l'orujo i de les mares del cava. Generalment, se sol prendre durant la sobretaula i com a digestiu de gran qualitat.
Malgrat que moltes persones en beuen després de menjar o amb les postres, també es poden fer servir per cuinar o per preparar còctels. És per això que, a la majoria dels restaurants, hotels i bars es venen aquests licors.
A B-Grup som distribuïdors a l'engròs a Espanya dels millors licors i begudes per a restaurants, hotels i bars, entre altres, que vulguin sorprendre els seus clients amb aquests licors tan exquisits.
El cava s'elabora a partir de la barreja, la maceració i/o la destil·lació de diferents substàncies. Generalment, té gust d'herbes o de fruita, segons quina sigui la seva composició.
A causa de les diferents maneres de preparació i dels ingredients fets servir, hi ha una gran varietat de licors. Alguns d'ells s'obtenen a través de la infusió de plantes o fruites en alcohol o aigua. Altres, s'elaboren incorporant extractes i essències. Per norma general, compten amb un nivell de sucre elevat i la seva graduació alcohòlica va dels 15 als 50 graus.
També hi ha diferents tipus de licors, segons la combinació d'alcohol i de sucre. D'aquesta manera es pot distingir entre el licor extrasec, el licor sec, el licor dolç, el licor fi i el licor crema.
La classificació està determinada pel contingut de sucre que se li afegeix al vi, donant lloc a cinc menes de cava diferents:
Brut Nature: Només es podrà anomenar així al vi escumós al qual no se li afegeix sucre després del degollament. Contingut de sucre inferior a 3 g/l.
Brut: Contingut inferior a 12 g/l en sucres.
Sec: Els que contenen entre 17 i 32 g/l.
Semisec: Aquells que contenen entre 32 i 50 g/l.
Dolç: Són aquells que superen els 50 g/l.
Dins d'aquestes categories, el Brut Nature i Extra Brut es podrien considerar vins de més qualitat atès que la seva elaboració és més exigent, ja que no se li afegeixen sucres després del degollament i a més a més, s'elaboren amb els millors raïms.
Si vol comprar cava Anna de Codorniu Blanc de Blancs o bé comprar cava Castell d'Or Brut Rosat a l'engròs, o qualsevol altre cava en concret, podrà trobar el catàleg complet a la nostra web.
Quan necessiti begudes alcohòliques i licors a l'engròs per oferir als seus clients els productes de la millor qualitat, pot comptar amb B-Grup. Podrà aconseguir tots els licors necessaris per al seu restaurant, hotel, discoteca o bar, en una mateixa entrega. Cobrim totes les necessitats dels negocis que s'alegren de complaure els seus clients.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.