US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies de tercers per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales).

Una cookie és un petit informació enviada per un lloc web i emmagatzemada al navegador o ordinador de l'usuari, de manera que el lloc web pot consultar l'activitat prèvia de l'usuari. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l'usuari.

En aquest lloc web s'utilitzen les següents cookies que es detallen a continuació:

  • Cookies estrictament necessàries per a la prestació de determinats serveis sol·licitats expressament per l'usuari: si es desactiven aquestes cookies podríeu no ser rebre correctament els nostres continguts i serveis.
  • Cookies de sessió, són un tipus de cookies dissenyades per a demanar i emmagatzemar dades mentre l'usuari accedeix a una pàgina web.
  • Cookies persistents, són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemats en el navegador de l'usuari i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de la cookie , i que pot anar d'uns minuts a diversos anys.
  • Cookies analítiques, són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens ajuden a disposar de dades estadístiques d'ús de la web per millorar en el contingut i servei que oferim. Utilitzem cookies de Google Analytics i Google Adwords.
  • Cookies de xarxes socials, com LinkedIn, Twitter Badge o Facebook Connect que controlen la interacció amb els ginys de les xarxes socials externes.

Així mateix és possible que en visitar alguna pàgina web o al obrir algun email on es publiqui algun anunci o alguna promoció sobre els nostres serveis o productes, s'instal·li al teu navegador alguna cookie que ens serveix per mostrar-li posteriorment publicitat relacionada amb la recerca que hagi realitzat, desenvolupar un control dels nostres anuncis en relació, per exemple, amb el nombre de vegades que són vistos, on apareixen, a quina hora es veuen, etc …

Desactivació de cookies

L'usuari pot permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador, en cas que no permeti la instal·lació de cookies al seu navegador és possible que no pugui accedir a alguna de les seccions del nostre web.

Tots els navegadors moderns permeten canviar la configuració de cookies. Aquests ajustaments normalment es troba en les ‘opcions' o ‘Preferències' del menú del seu navegador:

Gallina Blanca - Reducció de ceba

01 de juny de 2018

REDUCCIÓ DE CEBA GALLINA BLANCA

 

Reducció ceba

 

La nova Reducció de Ceba permet estalviar fins a 3 hores de cocció i és la base ideal per a l'elaboració de qualsevol tipus de plat a la planxa o de menú (amanides, estofats, pinxos, arrossos, truites, salses, pizzes, croquetes...). Aquest producte, que s'elabora amb dos quilos de cebes fresques i oli d'oliva, sense al·lèrgens ni gluten, està disponible en còmode format de 0,5 quilos i no necessita fred per a la seva conservació, gràcies al seu innovador envàs.

Reducció Ceba

      QUINES CARACTERÍSTIQUES TÉ?

  • Ingredients: Ceba Fresca, reduïda amb oli d'oliva VE i caramel·litzada amb el seu propi sucre. Sense gluten i sense al·lèrgens.
  • Sucre: Es caramel·litza amb el propi sucre de la ceba, porta un percentatge molt baix per corregir l'amargor del producte, com també un percentatge de sal.
  • Usos: És un producte ideal per utilitzar-lo tan directament o com a base de cuina.
  • Versàtil: Llest per personalitzar o utilitzar directament, tant per estofats, salses, truites... com per hamburgueses, tapes, pinxos...
  • Conservació: 12 mesos i un cop obert 3 dies a la nevera. Es pot congelar i no cristal·litza (1 mes).
  • Estalvi de temps: S'estalvia temps en el procés culinari i es guanya la possibilitat de tenir un control d'escandalls i a la vegada un resultat sempre homogeni.
  • Estalvi de temps: Format DoyPack de 0,5 kg.