US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Brou de pollastre Gallina Blanca. El més tradicional per a elaborar receptes nadalenques

07 de desembre de 2019
El Nadal no és el mateix sense un bon brou. Partint d'aquesta base, des de B-Grup volem mostrar-li alguns exemples del nostre assortiment de brous nadalencs pensats per al sector de l'hostaleria.

cena de navidad

 

Començarem pel brou de pollastre Gallina Blanca, un plat reconfortant, nutritiu i deliciós, ideal per a gaudir-lo en família i entrar en calor ràpidament, podent-se servir tant a l'hora de dinar com la de sopar. Es pot utilitzar de moltes formes diferents en una cuina professional, i a més el trobarà fet amb una gran varietat d'ingredients i en diferents formats. A continuació, li parlarem dels dos tipus de brou més comuns en la nostra gastronomia: el de pollastre i el de peix.

 

Necessites comprar turrons?


Brous que no poden faltar en qualsevol menú nadalenc

 

Caldo de pollo

 

El brou de pollastre és ideal com a entrant i el més tradicional per a aquestes dates tan assenyalades. S'acaba obtenint després d'una llarga cocció del pollastre i les verdures.  S'elabora igual que una sopa de verdures, encara que els vegetals no se solen afegir al final de la cocció. Si busca optimitzar el producte i el temps de producció sense renunciar al sabor de tota la vida, sàpiga que a la nostra hi web podrà trobar diferents varietats de brou de pollastre, però especialment li recomanem el clàssic brou de pollastre Gallina Blanca Doy-pack, líquid i concentrat, amb molt de sabor i presentat en un nou envàs professional que aporta seguretat i higiene a parts iguals. El rendiment és de 1L=2 litres.

 

Caldo de pescado

 

D'altra banda, el brou de peix és una deliciosa recepta calenteta, reconfortant i amb tot el sabor a mar, perfecte per acabar els típics guisats de peix nadalencs. Aquesta recepta està basada en la prèvia preparació dins l'olla dels ingredients bàsics, com l'espina del lluç i del rap, pastanagues i la part verda del porro, tot això cuinat a foc mitjà entre 1 hora i 1 hora i mitja. Si no té temps, és important esmentar-li que a la nostra web trobarà tota mena de brous de peix, però especialment li recomanem el de Gallina Blanca Líquid Doy Pack, un brou intens, concentrat i ideal per a hostaleria.

 

Confiï amb B-Grup per a comprar els brous del seu restaurant

A B-Grup som especialistes i distribuïdors d'alimentació a escala nacional. Tenim a la seva disposició tota mena de brous i fons deshidratats, líquids, cremes, sopes o purés de diferents marques, llestos per a escalfar i consumir al moment, o utilitzar-los com a base per a l'elaboració de les seves receptes nadalenques. Cobrim les necessitats de qualsevol professional oferint un catàleg complet i variat de productes, i el millor és que els pot rebre en el seu establiment de forma còmoda i sense complicacions ni mal de caps.

 

Contacta amb nosaltres