US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Menús per a bars: idees estratègiques, combinació de productes i el suport digital

21 de gener de 2021
Contactar amb B-Grup

C/ Paletes Pol. Ind. Pla de Rigat, s/n
08788 - Vilanova del Camí
 +34 93 806 22 12

 

Consulta i contacta amb la teva
plataforma de distribució més propera

Formulari de contacte

Utilitza aquest formulari per fer-nos arribar qualsevol consulta o comentari. Pròximament ens posarem en contacte amb tu.

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb tu en referència, únicament, a les activitats que BGrup realitza i com a resposta a les teves consultes puntuals.

Els canvis de paradigma, una font creativa per reinventar-se

Estem en una transició, en un canvi de paradigma on els menús per a bars, idees originals i estratègies hauran d'estar súper ben pensades. De fet, és una realitat causada per la pandèmia que s'estén a cafeteries, restaurants i tot el sector HORECA. Com a distribuïdors d'alimentació a l'engròs, coneixem molt de prop les necessitats dins del sector. Quins tipus de menús per a bars, idees recursives podem plantejar? Partim de les següents premisses:

camarera con bolsa take away Menus  paraa bares ideas Bgrup

  • Asèpsia. Han de ser uns menús que transmetin molta seguretat pel que fa a la seva presentació i higiene. En el seu local també ha de comptar amb tots els complements de neteja. Això es pot reforçar en xarxes socials i pàgina web, on es mostrin vídeos com treballen dins de la cuina o a la barra del bar.
  • Eficiència. El client demana alguna cosa i ho vol ràpid, però bé i que estigui calent (de ser el cas). Per això el millor és ajudar-se d'uns bons processos de producció i un servei d'entrega a domicili que doni garanties d'eficiència.
  • Optimització de recursos. Parlem d'uns menús senzills de fer i que generin beneficis. Per això, pot valorar uns menús per a bars i idees amb dues o tres combinacions que assegurin vendes.
  • Suport digital. Ja fa temps que entenem la digitalització com a capital, que a més forma part d'aquest canvi de paradigma. Els menús per a bars amb idees digitals de descarregables en les xarxes socials, a la pàgina web o els QRs a les taules del local; poden ajudar a compensar despeses d'enviament i transport, així com a enfortir les mesures de seguretat i higiene.

La qualitat està implícita i sempre hi ha de ser present. Per sobre de tot, el que sigui que vengui al seu local o establiment ha d'estar ben fet i ben servit, perquè els seus clients vulguin repetir.

Revisa la nostra e-commerce

Menús per bars, idees de diferents mètodes i combinació d'aliments

Cada local o establiment coneix de prop als seus clients més recurrents, els seus gustos i els seus productes estrella. Les característiques de cadascun poden tenir algunes particularitats, però què millor que ajuntar algunes de les idees i tendències que potser poden ajudar-lo en el seu negoci.

  • Menús d'esmorzar. El cafè del matí abans de començar o l'esmorzar del migdia ni es plantegen quan parlem de bars i cafeteries. És com si ja vingués per defecte. En aquest sentit és interessant comptar amb un cafè que s'adapti a les necessitats del seu local, així com cereals o xocolates. El mateix succeeix amb l'entrepà, que ha de comptar amb un bon embotit de qualitat però reduint al màxim els costos de compra.
  • Menús vegetarians i per a intoleràncies. Anant una mica més enllà de la típica amanida, creix una tendència del consum de vegetals, així com de persones que tenen intoleràncies.  Per això és interessant comptar amb llets d'avena, d'arròs, de coco; varietat de postres i cuinar amb pasta sense gluten.
  • Menús de caixa sorpresa. Una forma d'optimitzar els recursos, és plantejar uns menús del dia o menús sorpresa tenint en compte el nombre de persones, les al·lèrgies, intoleràncies i alguna altra preferència del consumidor. Els menús de caixa sorpresa es plantegen com un joc en el que el consumidor vol participar i amb la combinació de productes ajuden a aprofitar al màxim els productes que es tenen al local.

 Productes de neteja

Trobi totes les begudes que exigeixen els seus clients en els menús

hamburgues para take away  Menus para bares ideas BGRUP

Som distribuïdors de begudes a l'engròs per a tota mena de locals: bars, restaurants, cafeteries, discoteques. Un dels productes estrella pel que fa als menús per a bars i idees de begudes són les aigües. Com a majoristes d'hostaleria òbviament tenim un ampli catàleg d'aigües en ampolla individual, garrafes, de sabors, amb gas o sense, retornables o no retornables. Ens fan confiança marques com Font Vella, Lanjarón, Solán de Cabras, Font d'Or o Vichy Catalan, entre moltes altres. Si els seus clients prefereixen hidratar-se, però amb una mica més de gust, tenim sucs o els refrescos a l'engròs, tes i infusions ideals per esmorzars i berenars. No es quedarà mai sense proveïdor de cafè, ja que som distribuïdors a l'engròs de marques com Marcilla, Novell o Nescafé, oferint cafè en gra, mòlt, en càpsules, soluble, amb cafeïna o sense. Per si als seus clients els agrada afegir sabors forts als seus cafès o aprofitar les hores de sol del migdia amb vermuts, també pot revisar el nostre catàleg de begudes alcohòliques i licors a l'engròs.

 Distribuïdors de begudes a l'engròs

Revisi la nostra plataforma en línia i faci la seva comanda! 

A BGrup tenim la capacitat d'oferir-li els subministraments per a qualsevol dels quatre eixos bàsics d'un establiment del sector sigui per a productes de barra, bodega, cuina o fins i tot de neteja. En qualsevol de les àrees, per begudes, licors, vins, caves, alimentació, congelats o producte d'higiene; comptem amb les millors marques del sector a més de diferents mides i materials amb tot el que necessita i s'adapti de la millor manera al comportament de compra del seu client.

 Formulari de contacte