US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies de tercers per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales).

Una cookie és un petit informació enviada per un lloc web i emmagatzemada al navegador o ordinador de l'usuari, de manera que el lloc web pot consultar l'activitat prèvia de l'usuari. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l'usuari.

En aquest lloc web s'utilitzen les següents cookies que es detallen a continuació:

  • Cookies estrictament necessàries per a la prestació de determinats serveis sol·licitats expressament per l'usuari: si es desactiven aquestes cookies podríeu no ser rebre correctament els nostres continguts i serveis.
  • Cookies de sessió, són un tipus de cookies dissenyades per a demanar i emmagatzemar dades mentre l'usuari accedeix a una pàgina web.
  • Cookies persistents, són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemats en el navegador de l'usuari i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de la cookie , i que pot anar d'uns minuts a diversos anys.
  • Cookies analítiques, són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens ajuden a disposar de dades estadístiques d'ús de la web per millorar en el contingut i servei que oferim. Utilitzem cookies de Google Analytics i Google Adwords.
  • Cookies de xarxes socials, com LinkedIn, Twitter Badge o Facebook Connect que controlen la interacció amb els ginys de les xarxes socials externes.

Així mateix és possible que en visitar alguna pàgina web o al obrir algun email on es publiqui algun anunci o alguna promoció sobre els nostres serveis o productes, s'instal·li al teu navegador alguna cookie que ens serveix per mostrar-li posteriorment publicitat relacionada amb la recerca que hagi realitzat, desenvolupar un control dels nostres anuncis en relació, per exemple, amb el nombre de vegades que són vistos, on apareixen, a quina hora es veuen, etc …

Desactivació de cookies

L'usuari pot permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador, en cas que no permeti la instal·lació de cookies al seu navegador és possible que no pugui accedir a alguna de les seccions del nostre web.

Tots els navegadors moderns permeten canviar la configuració de cookies. Aquests ajustaments normalment es troba en les ‘opcions' o ‘Preferències' del menú del seu navegador:

Les 5 claus per cuinar paelles rendibles en 20 minuts

12 de juliol de 2021
Contactar amb BGrup

C/ Paletes Pol. Ind. Pla de Rigat, s/n
08788 - Vilanova del Camí
 +34 93 806 22 12

 

Consulta i contacta amb la teva
plataforma de distribució més propera

Formulari de contacte

Utilitza aquest formulari per fer-nos arribar qualsevol consulta o comentari. Pròximament ens posarem en contacte amb tu.

Informació bàsica sobre protecció de dades
BGrup
Gestionar l'enviament d'informació relacionada amb la petició. +info
Consentiment de la persona interessada +info
BGrup
Política de privacitat
És dijous, són les 14 hores i després de servir un centenar de paelles amb èxit li queda poc brou i marca. Li sona? En aquest article, com a proveïdors d'arròs per a l'hostaleria, volem mostrar-li com minimitzar aquesta situació. Tot perquè pugui servir paelles rendibles en 20 minuts!

1. Quin és el millor mètode de treball?

A BGrup, com a proveïdors d'arròs per a l'hostaleria, sabem l'essencial que és tenir un sistema eficient que estalviï temps i recursos. Així doncs, a continuació li presentem les 3 variables més importants a tenir en compte.

  • Mise en place: És la preparació dels ingredients per a tenir-los “llestos per a usar” en el servei. Això inclou tenir-los tallats, marcats i mesurats per racions. 
  • Cuina d'assemblatge: Amb el punt anterior, en el moment del servei, només haurà de “assemblar” els ingredients en la paella. Tot segons les racions que li demanin i deixar cuinar els minuts de l'arròs.
    L'arròs rodó Maratelli, una varietat molt especial, destaca per la seva resistència a la sobrecocció i per no arribar a passar-se. Gaudeix d'una elevada consistència i és fàcil de cuinar. Per tot això, és recomanable per a cuiners principiants, serveis d'àpats o paelles gegants.
  • Foc i forn: Si disposa d'un forn lliure, podrà maximitzar els serveis. La clau està a cuinar la paella durant 5 minuts en el foc i després acabar-la en el forn pels pròxims 13 minuts.

proveÃÂÂÂÂÂÃÂ

 2. Com generar fidelitat i estandardització

Els seus clients són fidels al seu sabor, per això no pot donar-los la millor paella avui i donar-los un diferent matí. Per a estandarditzar el resultat és important assegurar sempre els mateixos ingredients, així com preparar-los de la mateixa manera i amb les mateixes quantitats.

Si el que vol és servir una deliciosa paella de marisc li recomanem el brou de peix de Gallina Blanca. Aquest té un rendiment de 1L i és ideal per a hostaleria a causa del seu nou envàs professional dono-pack hermètic, el qual aporta seguretat, higiene, conservació en ambient i una vida de 12 mesos.

3. Sabor i textura en totes les seves paelles

És important que a més de saborós l'arròs quedi al punt, per això haurà de controlar els temps de cocció i les proporcions d'arròs de manera matemàtica.

En cas de voler aportar més sabor amb alguna matèria primera pot usar els caps de gambes o les parts més greixoses de les carns. Així mateix, cal destacar que també posem al seu abast brou de pollastre de Gallina Blanca. Ideal per a gaudir d'un brou 100% casolà!

proveÃÂÂÂÂÂÃÂ

4. El sistema ha de ser rendible

Tal com hem comentat anteriorment gràcies a un bon mètode de treball i la fidelització, així com l'estandardització, tindrà controlat el cost de totes les seves paelles sempre que tinguin un preu adequat en el seu menú.

No seria coherent un cost de 3€ per ració de paella i que el seu menú valgui 10€, ja que encara falta un entrant i les postres. Si el seu menú té un cost d'entre 10 i 12€ la ració no hauria de superar els 2€. En cas de superar-ho sempre pot afegir un suplement, pujar el preu del menú o anar a la cinquena clau.

5. Tingui la seva comanda en menys de 48 hores!

Som distribuïdors d'arròs per a l'hostaleria però en el nostre catàleg té al seu abast molts altres productes que li poden facilitar el treball en la cuina i reduir costos.

Els brous líquids concentrats de Gallina Blanca potencien la cuina d'assemblatge, sempre tenen el mateix sabor perquè estan fets a gran escala i són més rendibles que els tradicionals: deixi de gastar energia, temps i sense minvaments en elaborar-ho.

Ara en tan sols un clic podrà accedir a un divers catàleg i en menys de 48 hores tindrà la seva comanda a la porta del seu restaurant. Per a això només ha d'accedir amb el seu usuari i clicar als productes que desitgi.

Si ho prefereix, a BGrup també disposem d'una aplicació per a iOS i Android perquè pugui fer la seva comanda de manera senzilla des del seu telèfon mòbil. Així doncs… Està llest per a cuinar una paella en 20 minuts?

DESCARREGUI LA NOSTRA APP AQUÍ