US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Com preparar canelons seguint la recepta tradicional catalana?

11 de desembre de 2019
En aquest post ens agradaria mostrar-li com preparar canelons de manera tradicional, amb els quals deixarà als seus comensals impressionats en els menjars i sopars d'aquest Nadal.

Canelones b grup

 

Tots els ingredients d'aquesta popular recepta els trobarà a la web de B-Grup i en formats pensats per a hostaleria

Ha arribat el Nadal. Una època de l'any on la gent sol gaudir dels seus, el bon menjar i la calor de llar. Moltes són les ocasions en què les famílies aprofiten per a ajuntar-se al voltant d'una taula, compartint moments i receptes que solen recordar-se durant la resta de l'any.

Des de B-Grup volem mostrar-li una de les elaboracions més populars i riques d'aquesta festivitat, com són els tradicionals canelons.
Un plat que no pot faltar en cap menú nadalenc i que sol agradar a grans i petits per igual.
Però comencem pel principi… Què es necessita per a cuinar uns canelons de deu?


Quins ingredients necessitarà per a preparar canelons al seu restaurant?

Ingredientes para preparar canelones

 

Un dels factors que aconseguiran que els seus canelons marquin la diferència és la pasta que utilitzi. En aquest sentit, és la nostra obligació recomanar-li les plaques de El Pavo, en un format especial per a restaurants, de 2,5 Kg i 360 unitats. Elaborades seguint una cura i amb la millor selecció de blat dur.

Un altre dels elements indispensables per a aquesta recepta és, sense cap dubte, la salsa beixamel. Nosaltres disposem d'una salsa deshidratada de Knorr, de rendibilitat assegurada i gran format, perquè s'aconsegueixen 9,5 litres de salsa per cada 750 g de producte.  Una altra bona opció és la de Gallina Blanca, tan fàcil com ràpida de preparar, i que permet la congelació.

 

Consulti més receptes

 

Acabi amb una bona farsa i un bon formatge que es fongui: els seus comensals cauran rendits

La farsa és el tercer element clau d'aquesta recepta. Pot elaborar-se de moltes formes diferents: carn, peix, espinacs i formatge, bolets…, és qüestió de deixar volar la imaginació i cuinar amb tendresa. El forn farà la resta!

Posi els canelons en el seu interior amb un bon formatge ratllat que fongui i… llest!

És una recepta senzilla però que sol triomfar a les taules de Nadal. Típica del dia de Sant Esteve a Catalunya, estem davant un plat que defineix i és molt característic de la gastronomia catalana. Animi's a cuinar-los i els seus clients li ho agrairan de valent!

 

Té algun dubte?

 

Contacti amb B-grup