US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Elabori una pizza bona i tradicional amb tots els productes que B-Grup posa a la seva disposició

25 de setembre de 2019
Comprar productes on line

Estem treballant per la teva comoditat.

Si ets particular o empresa no lligada al sector de la hosteleria, properament podràs accedir al web de B-Grup per fer les teves comandes les 24h del dia 365 dies a l'any mitjançant el catàleg online.

T'avisem quan estigui disponible aquest servei?

Deixa'ns les dades de contacte per convidar-te a accedir pròximament.

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb tu en referència, únicament, a les activitats que BGrup realitza i com a resposta a les teves consultes puntuals.
Com els seus distribuïdors d'alimentació a Catalunya, si té una pizzeria o un restaurant italià, ens agradaria donar-li quatre consells perquè elabori pizza de forma artesanal de principi a fi. Aconseguirà marcar la diferència i els seus clients voldran repetir.

La massa de la pizza és tan important com els productes que porti damunt, utilitzi farina italiana de la millor qualitat 

Si té un restaurant italià, li interessarà saber que en B-Grup disposem de la millor farina italiana, especial per a elaborar massa de pizza. Amb ella aconseguirà que els seus clients viatgin al cor d'Itàlia amb cada mos. Que millor que elaborar vostè la massa seguint el mètode tradicional?

Faci la massa, treballi-la amb afecte i deixi-la reposar entre 16 i 22 hores. Veurà com el resultat és espectacular i els seus clients li ho faran saber amb rapidesa.

Masa italiana

Els millors ingredients per a acompanyar la massa es troben en el catàleg digital de B-Grup 

Molts són els ingredients de qualitat que hi ha en la nostra web amb els quals omplir les masses de pizza del seu restaurant. A part d'un bon tomàquet fregit i un deliciós formatge que es desfaci, és important utilitzar aliments i ingredients de qualitat per a acabar una pizza de les quals deixen amb la boca oberta i l'estómac ple.

Se'ns ocorren un gran ventall de productes top com les anxoves Mástil, la tonyina Astor o les nostres  barreges de bolets. La pizza és una de les receptes amb més variants, podent-se acabar amb olives, ceba, pernil dolç, pebrot… les possibilitats són pràcticament infinites.

Pizza

La qualitat de les pastes també marca la diferència en un bon restaurant italià 

Com el seu distribuïdor d'alimentació a Catalunya i la resta d'Espanya, no podíem fer un post sobre el menjar italià i no esmentar una de les millors pastes, la Gallo. En el que a ella es refereix, disposem d'una infinitat de varietats i formats diferents en el nostre catàleg: espaguetis, macarrons, fideus de diferents grandàries, hèlixs, llacets, pasta per a canelons i lasanya, vegetal, integral, sense gluten…

Pasta

Una pasta de qualitat, que no es passa, i amb la qual estalviarà temps d'elaboració sense renunciar al sabor tradicional i de tota la vida de la pasta italiana. Comencem amb la seva primera comanda?