US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Receptes de tardor: prepari uns deliciosos panellets i serveixi'ls al seu restaurant.

02 de octubre de 2019
Comprar productes BGrup

Estem treballant per la teva comoditat.

Si ets particular o empresa no lligada al sector de la hosteleria, properament podràs accedir al web de B-Grup per fer les teves comandes les 24h del dia 365 dies a l'any mitjançant el catàleg online.

T'avisem quan estigui disponible aquest servei?

Deixa'ns les dades de contacte per convidar-te a accedir pròximament.

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb tu en referència, únicament, a les activitats que BGrup realitza i com a resposta a les teves consultes puntuals.
S'acosta la castanyada i hem d'estar llestos per a elaborar els millors panellets. Des de B-grup li expliquem tot el que necessita saber per a fer uns panellets saborosos, amb els millors ingredients i elaboració.

La Castanyada: panellets, moniatos i fruita confitada per als seus clients.

La Castanyada és una celebració popular de la qual existeixen diferents teories quant al seu origen. L'explicació més estesa explica que la tradició de celebrar-la data de finals del s. XVIII, quan en els banquets funeraris es menjaven llegums, castanyes, fruits secs i panets o panellets. Aquests banquets adquirien un valor simbòlic i de comunió amb l'ànima del difunt, quan es rostien i es menjaven castanyes, mentre la família resava el rosari i s'acomiadava del mort.

Castañas 1

La Castanyada en els nostres dies: una festa popular i amb molts adeptes per tota la península. 

En l'actualitat, és una festa que se celebra la vespra del dia de Tots els Sants, en tota la península, amb molta tradició a Catalunya, València, Aragó i les Illes Balears. En ella es mengen castanyes rostides, moniatos, fruita confitada i els famosos panellets, que són uns pastissets típics d'origen català, elaborats sobre una base de massapà, feta amb ametlla i sucre, i engreixada amb patata o moniato. Es poden acabar de moltes formes diferents: amb coco ratllat, xocolata, pinyons…

Tot el necessari per a fer uns saborosos panellets, disponible en la web de B-Grup.

Aquesta és una recepta tradicional per la qual necessitarà una sèrie d'ingredients, tant per a cuinar la massa com per a acabar-los d'una forma original i saborosa. La base és un massapà fet d'ametlla crua i sucre de canya. En el nostre catàleg trobarà ametlla crua de la millor qualitat, en formats d'1 Kg, pensats per al sector Horeca. Quant al sucre, podrà triar entre un gran ventall de possibilitats diferents, segons les seves necessitats o el seu volum de treball. Si els acaba amb una mica de cobertura de xocolata, els més petits es xuclaran els dits. La tradició marca que han d'acompanyar-se amb fruita confitada i moniatos rostits, perquè la celebració sigui rodona.

Castañas 2

Només ens queda desitjar-li una feliç Castanyada a vostè i a tots els seus clients. Des de B-Grup esperem que passin una agradable vetllada i gaudeixin d'ella com cal: Menjant castanyes, moniatos i els millors panellets amb tots els seus clients! 

etiquetes: BGrup, La castanyada