US DE COOKIES

Utilitzem cookies necessaries de sistema pel correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita (sense obtenir dades personales). + Info
Acceptar cookies

Receptari de B-Grup: Quins plats no poden faltar en el seu menú nadalenc?

13 de novembre de 2019
Vull fer les meves comandes online

Estem treballant per la teva comoditat.

Si ets particular o empresa no lligada al sector de la hosteleria, properament podràs accedir al web de B-Grup per fer les teves comandes les 24h del dia 365 dies a l'any mitjançant el catàleg online.

T'avisem quan estigui disponible aquest servei?

Deixa'ns les dades de contacte per convidar-te a accedir pròximament.

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb tu en referència, únicament, a les activitats que BGrup realitza i com a resposta a les teves consultes puntuals.
Ja arriba el Nadal. Una època en la qual tothom desitja trobar-se amb els seus, gaudir de la seva companyia i d'un bon menjar al voltant de la taula.

Menús de Nadal per a restaurants. Els clàssics mai fallen!

Des de B-Grup, com el seu distribuïdor d'aliments a l'engròs, volem reflexionar amb vostè sobre quins són els plats i receptes més populars per a servir en els menús de Nadal per a restaurants.

menús de Navidad para restaurantes BGRUP

Si té un negoci d'hostaleria i ja està pensant que servir als seus comensals el dia de Nadal, ens agradaria posar en valor els plats i receptes nadalenques més tradicionals, i que han funcionat a la perfecció durant tants anys.

Els entrants: el millor pernil ibèric, una suculenta taula de formatges i conserves de marisc amb un bon amaniment 

La millor manera d'anar preparant l'estómac per a tot el que vingui a continuació és començar amb un bon assortiment d'embotits ibèrics, un pernil d'aquests que es desfan en la boca, una taula de formatges amb D.O. i tot tipus de conserves de peix i marisc. A la web de B-Grup trobarà tot el necessari per a fer-ho realitat i oferir així als seus clients un meravellós entrant.

menús de Navidad para restaurantes BGRUP 2

L'Escudella sempre és una bona opció com a primer plat del seu menú nadalenc 

Un famosíssim guisat català molt típic d'aquesta època de l'any, compost per una llarga llista de verdures i llegums guisats, un brou de carn contundent i saborós, els coneguts Galets i unes pilotes de carn que acaben per arrodonir aquest plat de cullera.

Es serveix tot per separat: les verdures, la sopa amb els Galets i les mandonguilles de carn perquè el comensal li ho barregi al seu gust. Una recepta tradicional, econòmica, amb molt de sabor, i el plat nadalenc català per excel·lència, juntament amb els canelons del dia de Sant Esteve.

menús de Navidad para restaurantes BGRUP 3

I de plat principal… un saborós pollastre farcit de les millors prunes 

Per a acabar, ens hem anat a una recepta molt característica i tradicional en tot l'estat: un pollastre farcit amb prunes i passes. Un plat senzill, contundent i molt apreciat. Es comença escalfant diferents verdures en una paella, juntament amb les prunes i les panses.

menús de Navidad para restaurantes BGRUP 4

Després tocarà buidar i desossar el pollastre per a emplenar-lo amb el sofregit que hagi preparat a priori. Una vegada farcit i cosit... al forn!, una hora a 180 graus i estarà llest per a servir. Així de simple!

Banyi-ho amb una rica Demi-glace de carn i unes sucoses patates rostides i els seus comensals es xuclaran els dits. Li ho garantim!